Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5791 > Sport Nr. 5791 de marti, 4 decembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

S-au stabilit grupele Trofeului S-au stabilit grupele Trofeului "Buzăul Sportiv"!

Cea de-a 7-a ediție de iarnă a Trofeului "Buzăului Sportiv", pe care Galactic Club și partenerii săi o organizează la sfîrșitul acestei săptămîni, poate începe!

Ieri, la Galactic, a avut loc tragerea la sorți a componenței celor două grupe la cele două categorii de vîrstă, 2007 și 2010. La categoria 2007 sînt înscrise 14 echipe, care au fost împărțite în două grupe a cîte 7, primele 4 clasate din fiecare serie urmînd să facă pasul în sferturile de finală.

La categoria 20 [...]


 

Film în reluare!

HC Buzău a pierdut și în fața Stelei, după o nouă repriză secundă catastrofală

Film în reluare!

Steaua București - HC Buzău 31-26 (15-15)


HC Buzău irosește puncte prețioase, care o pot costa scump atunci cînd se va trage linie. Și sîmbăta trecută, în meciul împotriva vicecampioanei Steaua București, de la Chiajna, echipa buzoiană a lăsat senzația, în prima repriză, că s-ar putea alege cu ceva, așa cum s-a întîmplat și cu o săptămînă în urmă, cînd HCBZ conducea la pauză pe terenul campioanei Dinamo (14-13).

La Chiajna, după 30 de minute jucate foarte bine, elevii lui Eliodor Voica se aflau la egalitate cu steliștii, 15-15 [...]


 

Final în notă optimistă

Victorie lejeră în ultimul meci al anului

Final în notă optimistă

Metalul Buzău - Sănătatea Darabani 5-1 (4-1)


Dacă ultima impresie contează, atunci victoria cu Sănătatea Darabani poate însemna un mic punct de plecare pentru Metalul pentru ceea ce va urma din primăvară. Cele 3 puncte pe care fotbaliștii buzoieni le-au obținut vineri, pe sintetic, în ultima reprezentație din acest an, chiar dacă în fața ultimei clasate, ajută Metalul să termine turul într-o notă ceva mai optimistă, deși departe de așteptări, doar pe locul 10.

Cu modesta formație din Darabani, sosită la Buzău cu doar 2 rezerve, n [...]


 

Mihaela Țepușă a arbitrat finala mică a CM U17 feminin! Mihaela Țepușă a arbitrat finala mică a CM U17 feminin!

Mihaela Țepușă a făcut parte din brigada de arbitri care a condus finala mică a Campionatului Mondial U17 de fotbal feminin. Meciul dintre Noua Zeelandă și Canada, cîștigat cu 2-1 de neozeelandeze, a stabilit ocupanta ultimului loc de pe podiumul competiției. Partida decisivă pentru locul 3 s-a disputat pe stadionul Charrua din Montevideo. Turneul a fost cîștigat de Spania, care a învins în finală Mexic, cu scorul de 2-1. FIFA U-17 Women’s World Cup 2018 s-a disputa [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU