Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5647 > Sport Nr. 5647 de vineri, 9 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

SCM Buzău vs. Dinamo, la handbal feminin SCM Buzău vs. Dinamo, la handbal feminin

Sîmbătă, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor


După două partide mai mult de antrenament, cîștigate la scor, cu CSU Tîrgoviște (39-11) și Știința Bacău (34-19), echipa feminină de handbal va avea parte de un examen adevărat. La Sala Sporturilor vine sîmbătă după-amiază Dinamo București, singura formație din campionat care a reușit să le pună probleme fetelor lui Romeo Ilie.

Se întîmpla în meciul tur, pe care buzoiencele l-au cîștigat la limită, 29-28, după o primă repriză în care Dinamo avea un avantaj de 15-12.  

Așa cum a [...]


 

Campioana începe cu FCSB 2!

Liga a 3-a se reia cu a doua etapă din retur

Campioana începe cu FCSB 2!

Meciul e sîmbătă, de la ora 15.00, pe terenul sintetic


Sezonul de primăvară al Ligii a 3-a începe la sfîrșitul acestei săptămîni, cu partidele din etapa a 2-a a returului, după ce, printr-o hotărîre a Comitetului de Urgență al FRF, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, runda inaugurală, programată în urmă cu o săptămînă, a fost mutată pentru data de 28 martie.

Dacă, potrivit programării inițială, cele două divizionare buzoiene ar fi urmat să deschidă noua stagiune cu deplasări la Modelu, respectiv Chiscani, Metalul și CSM Rm. Sărat vor [...]


 

România - Belgia, rugby internațional sîmbătă, în Crîng România - Belgia, rugby internațional sîmbătă, în Crîng

Cu șanse minime de calificare directă la Cupa Mondială din Japonia 2019, naționala de rugby a României întîlnește sîmbătă, de la ora 13.00, la Buzău, reprezentativa Belgiei, a patra din Rugby Europe International Championship 2018. Obiectivul "stejarilor" pentru acest meci îl reprezintă victoria cu punct bonus ofensiv, ce poate fi realizabil în fața celei mai slabe echipe din competiție. Aceesul publicului la acest joc este gratuit, iar partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sp [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU