Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5623 > Sport Nr. 5623 de luni, 5 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

Vitezissima!

Marina Baboi, cea mai bună performanță a carierei: campioană națională de senioare!

Vitezissima!

Timpul Marinei, cel mai bun alergat în România în ultimii 13 ani


Cursă fantastică reușită sîmbătă seară de Marina Baboi, în finala probei de 60 de metri plat a Campionatelor Naționale de atletism indoor, seniori și tineret, competiție ce s-a desfășurat la sfîrșitul săptămînii trecute în sala din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Marina a cîștigat cursa cu timpul de 7.36, un nou PB, al treilea record personal într-o lună de zile, după 7.43 și 7.40 alergați în urmă cu două săptămîni, la primul Grand Prix atletic indoor al sezonului!

To [...]


 

Un test binevenit!

Handbalistele SCM-ului, puse în dificultate mai mult ca de obicei

Un test binevenit!

SCM Buzău - Știința București 29-22 (12-8)


Știința București a fost exact adversara de care avea nevoie SCM Buzău pentru a-și testa forțele, cu adevărat, în acest moment al campionatului și cu obiectivul deja îndeplinit. Solidă, agresivă, cu multe jucătoare bune, cu experiență, formația bucureșteană este sau a fost cu mult peste cele din Bacău, Călărași ori Plopeni, echipe care abia înscriau 4-5 goluri într-o repriză atunci cînd au întîlnit trupa lui Romeo Ilie. 

Într-adevăr, disputa de sîmbătă după-amiază, de la Sala Sporturilo [...]


 

Dacia Brăila - CSM Rm. Sărat 3-0, în meci amical Dacia Brăila - CSM Rm. Sărat 3-0, în meci amical

CSM Rm. Sărat a susținut, sîmbătă, pe terenul "Siderurgistul" din Galați, un al doilea meci amical al iernii. Rîmnicenii au întîlnit divizionara secundă Dacia Unirea Brăila, în fața căreia au cedat cu scorul de 0-3. Anterior, în primul test, CSM Rm. Sărat terminase la egalitate, scor 3-3 cu lidera clasamentului din Liga a 4-a Brăila, Victoria Ianca. Cu Dacia Brăila va juca un meci amical și Metalul, vinerea aceasta, la Buzău. [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU