Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5446 > Sport Nr. 5446 de marti, 9 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

Florica Șercăianu, aur la etapa de Cupă Mondială din Bulgaria

Rachetomodeliștii buzoieni au început sezonul în forță

Florica Șercăianu, aur la etapa de Cupă Mondială din Bulgaria

Veste bună: Buzăul, gazda Europenelor din 2019


Etapa de Cupă Mondială "Kaspichan Cup 2017" din Bulgaria, de la sfîrșitul lunii aprilie, a marcat deschiderea oficială a sezonului în rachetomodelism. Chiar de la prima competiție, buzoienii și-au impus punctul de vedere și totodată și-au reconfirmat valoarea, Florica Șercăianu (CSM) cucerind medalia de aur la clasa S7 (machete zburătoare).

Un alt sportiv român, Victor Mihai Pricop (Aerostar Bacău) a obținut medalia de argint la clasa S8 E/P (racheteplanoare radiocomandate). [...]


 

Promovarea trece pe la Rm. Sărat!

Olimpia - Miercurea Ciuc, de la ora 18.00


Duel teribil, în această seară, între Olimpia Rm. Sărat și Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a 27-a, intermediară, a Ligii a 3-a. Rîmnicenii primesc vizita noului lider al seriei, stabilit după meciurile din runda precedentă, în care harghitenii au învins la Od. Secuiesc, iar fostul lider, AFC Hărman, a fost învins la Valea Mărului.

Pentru a avea prim planul în lupta pentru promovare, ciucanii sînt obligați să cîștige la Rm. Sărat. Premise, așadar, pentru un meci extrem de atractiv! [...]


 

Adio cu zîmbetul pe buze

Fetele lui Romeo Ilie au cîștigat ultimul meci din campionat în fața propriilor suporteri

Adio cu zîmbetul pe buze

H.M. Buzău - Activ Plopeni 36-27 (19-12)


Ultima reprezentație a fetelor de la Handbal Municipal în fața propriilor suporteri în acest campionat. Duminică după-amiază, la Sala Sporturilor, handbalistele buzoience au întîlnit pe Activ Plopeni, în penultima etapă a sezonului, o partidă fără nici o miză, dar pe care gazdele au tratat-o la modul cel mai serios, iar asta s-a văzut și din felul în care antrenorul Romeo Ilie a abordat jocul, cu 7-le de bază.    

În același timp, prahovencele au arătat, în special în primul sfert de or [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU