Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > Sport Nr. 3188 de luni, 19 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

Buzoiencele sînt în criză!

După 5 eșecuri consecutive în liga de handbal,

Buzoiencele sînt în criză!

CSM Ploiești - HCM Buzău 28-19! (11-11)


Ieri, în deplasare la penultima clasată, HCM Buzău, fără Moise în teren, care n-a primit încuviințarea Devei pentru transfer, a suferit a cincea înfrîngere consecutivă.
După ce în primă repriză au fost egalele ploieștencelor, după pauză, handbalistelor buzoiene nu le-a mai ieșit nimic, ratînd cel puțin 20 de ocazii.
De la oaspete s-a remarcat Zavragiu, marcatoare a 9 goluri. Cum în următoarele 2 meciuri, acasă cu Brașovul și în deplasare la Cluj, șansele de a acumula puncte sînt c [...]


 

Stelistul Pavel contra sîrbului Miletic

Duel în setul 2 între foști coechipieri

Stelistul Pavel contra sîrbului Miletic

Susținut de colegi, buzoianul a cîștigat disputa


După un sezon în care a excelat doar în victoria contra campionilor de la Tomis, Pavel a părăsit Buzăul, preferînd Steaua.
În locul său a venit Nenad Miletic cu care fusese cîndva coleg la Constanța. Cei doi s-au duelat în actul doi al întîlnirii, cînd au adus puncte prețioase pentru echipele lor. Numai că Pavel a alternat atacurile bombă cu serviciile modeste sau preluările dezamăgitoare. Sîrbul a jucat aproape fără greșeală, dovedind că, față de stelist, este un voleibalist complet, p [...]


 

Căpitanul Afloarei, la scorul de 1-0

"Blocaj, nu apărare!"

A fost arma care a făcut diferența


Chiar dacă jocul a funcționat ca un ceas elvețian, "blocul" buzoian a făcut diferența. Apostu și Afloarei au pendulat de pe o extremă pe alta, reușind să zădărnicească atacurile steliste.
Ajutați cel mai adesea de Dorojan, cei doi "centri" valoroși au blocat tot ce-a fost omenește posibil, scoțîndu-și pur și simplu din mînă adversarii care nu înțelegeau cum de pot fi doi "uriași" atît de mobili. În rarele situații în care blocajul a fost străpuns, jucătorii [...]


 

Buzoienii au făcut instrucție cu echipa

În sala Regimentului de gardă din Capitală

Buzoienii au făcut instrucție cu echipa "militară"!

Steaua - Constam Buzău 0-3 (22-25, 23-25, 20-25)!


Doar 69 de minute i-a trebuit Buzăului pentru a le preda steliștilor o lecție de volei, chiar în fief-ul acestora. Într-o partidă considerată revanșă, după eșecul din tur, bucureștenii, cu două noutăți de ultima oră în lot, bulgarul Anachkov și ex-nemțeanul Harabagiu, s-au recunoscut învinși de o formație cu mult mai omogenă.
Profitînd de stîngăciile la preluare ale libero-ului advers, buzoienii au început partida în forță. După 3-0, pe serviciile lui Parpală, scorul urcă repede la 10-5 [...]


 

Petrolul Berca - Voința Lanuri 9-0 (4-0)

În meci amical

Petrolul Berca - Voința Lanuri 9-0 (4-0)

Sîmbătă, tot pe teren sintetic, puștii de la Berca au făcut instrucție cu Lanuri.
"Sîmbătă vom juca la Buzău un amical cu Olimpia Rm. Sărat. Lunea viitoarea vom pleca în cantonament la Casa cu Tei din Monteoru. Pînă atunci, antrenamente zilnice la Berca" a comunicat programul antrenorul jucător Romică Bunică.  

[...]

 

Balaur:

Deși a tratat meciul ca pe un antrenament

Balaur: "Înfrîngerea m-a deranjat"

Antrenorul Gloriei avertizează că unii jucători au lăsat de dorit


"Pentru noi meciul a fost mai mult un antrenament.
 Unul foarte util pentru mine. Am putut să-i văd pentru prima dată la lucru pe jucătorii rămași la Gloria. Vă mărturisesc că în afară de Cl. Ionescu și Mincă, pe ceilalți nu-i știam. Deși nu-i concludentă, înfrîngerea m-a deranjat totuși. Chiar dacă adversarul e pe primul loc, diferența de nivel trebuia să fie evidentă. Unii jucători au lăsat de dorit".

[...]

 

Gloria, învinsă de Olimpia

În primul amical al anului,

Gloria, învinsă de Olimpia

Gloria Buzău - Olimpia Rm. Sărat 1-2 (1-2)


Olimpia a învins Gloria în primul amical al anului. Evident, întrebarea tuturor e cum de a fost posibil. Între cele două echipe se cască totuși o diferență de două eșaloane. În rîndurile următoare vom încerca să explicăm surpriza.

"Pentru noi meciul a depășit statutul unui amical banal. Am jucat cu ambiție și concentrare" au explicat rîmnicenii. În plus, lotul Olimpiei e omogen, cu doar un jucător nou pe repriză. Gloria în schimb a folosit 12 jucători noi, din grupul Timișoara [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU