Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3145 > Sport Nr. 3145 de vineri, 21 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport  

Volei masculin: Constam Buzău - Tomis Constanța

Mîine, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor,

Volei masculin: Constam Buzău - Tomis Constanța

Gazdele au mari probleme de lot


Cu doar o zi înaintea marelui meci cu superechipa constănțeană, voleibaliștii buzoieni se confruntă cu o criză fără precedent.
"Sînt atîția accidentați încît nici nu știu din ce o să alcătuiesc un sextet! La ultimele antrenamente n-am avut decît șapte jucători și nici un ridicător, Parpală și Oprea fiind indisponibili. Cum să mă bat cu campioana țării cînd la noi infirmeria e la ea acasă?" se întreba îngrijorat antrenorul Boldișteanu. Acesta spera totuși în recuperarea lui Apo [...]


 

Azi, penultima etapă în Liga a III a: Azi, penultima etapă în Liga a III a:

Luceafărul Mihai Eminescu - Olimpia Rm. Sărat Rarăul Cîmp. Moldovenesc - Petrolul Berca


Ultimul meci în deplasare din tur pentru reprezentantele județului.
În același timp Olimpia și Berca au și cea mai lungă deplasare, în județele Botoșani respectiv Suceava. Olimpia, sigură că va ierna în fotoliul călduț de lideră, trebuie să cîștige pentru a-și păstra avansul față de locul doi. Berca are meci ușor la Cîmpulung, cîtă vreme a scăpat de emoțiile promovării după înfrîngerea din derby-ul cu Rm. Sărat. În ultima rundă, Berca va juca acasă cu Focșani, iar Olimpia cu Rarăul Cîmp [...]


 

Antreprenorul Ion Mănescu s-a îndepărtat de Gloria:

"Unde treburile merg foarte prost e greu să intervii"

A pus pe roate echipa de volei, dar e dezamăgit de cea de fotbal. Implicat la Gloria în special în anul promovării, antreprenorul Ion Mănescu plînge acum pe umărul microbiștilor:
Ion Mănescu: "Situația echipei de fotbal mă afectează și în afaceri. Din cauza Gloriei, partenerii mei din țară fac mișto și mă învăluie cu o notă de neseriozitate".

-Domnule Mănescu, după 15 etape Gloria are doar 2 puncte...
-Nu trebuie să ne mire. Gloria-i construită prost. Acolo treb [...]


 

Ieri, C.A. de la Gloria a decis:

"Nu ne retragem din campionat"

Gloria va merge pe linia onorabilității deși riscul să ajungă pînă în Liga a III a din cauza neîndeplinirii baremului e ridicat.


Ședință importantă ieri a Consiliului de Administrație de la Gloria. Evident, su­biectul principal a fost legat de retragerea echipei din campionat.
După ce-au întors problema pe toate părțile s-a luat decizia ca Gloria să continue indiferent de riscuri în Liga I și în retur. "Membrii CA care au zis că-i mai bine să nu ne retragem au fost majoritari. Există riscul să fim retrogradați în divizia C de federație. Plus anatema care s-ar fi pus asupra Gloriei pentru mulți ani ori chiar [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU