Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2509 > Sport Nr. 2509 de vineri, 13 octombrie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Adio, dar rămîn cu tine!


Tulpan, dat afară de la Gloria pentru că a luat bani dintr-un blat

articol de: (D.G.)
Tulpan, dat afară de la Gloria pentru că a luat bani dintr-un blat
 

El rămîne însă președinte la F.C. Gloria
După ce a fost demis din toate funcțiile pe care le deținea în cadrul clubului Gloria,
Dan Tulpan nu a ieșit la rampă pentru a-și susține punctul de vedere. Mai mult, imediat după înlăturarea sa de la club fostul președinte din Crîng a refuzat să răspundă la telefon, fiind de negăsit de reprezentanții presei.
Nici comunicatul evaziv transmis de noua conducere a Gloriei nu este în măsură să facă lumină în cazul demiterii lui Tulpan. Președintele consiliului de administrației invocă activitatea defectuoasă directorului sportiv din ultima perioadă. Dar ce se ascunde de fapt în spatele excluderii treptate a lui Dan Tulpan din structurile de conducere ale clubului Gloria?
Banii n-au ajuns
Interesele lui Aurel Brebeanu nu au coincis se pare cu cele ale grupului condus de Tulpan, din care face parte printre alții și judecătorul Gheorhge Pană, fost președinte al Tribunalului Buzău și un apropiat al grupării din Crîng și al lui Tulpan. Există informații portivit cărora picătura care a umplut paharul ar fi fost o anume înțelegere făcută cu cei de la CS Otopeni în ultima etapă de campionat, care le-ar fi adus buzoienilor o anumită sumă de bani în schimbul înfrîngerii suferite sîmbătă. Numai că banii promiși au întîrziat să apară. Potrivit acestei variante, acționarul majoritar, Aurel Brebeanu, ar fi prins de veste și l-a transformat pe Tulpan în țap ispășitor. Istoria nu se oprește însă aici. Indiferent care au fost cauzele care au dus la înlăturarea lui Dan Tulpan, întîi din fotoliul de președinte al clubului apoi din funcția de vicepreședinte al consiliului de administrație al SC Gloria SA și din cea de director sportiv, consecințele vor fi cunoscute de actualul președinte abia în momentul în care se va pune problema finanțării de la Consiliul Local.
Viorel Ion joacă un rol important
Dan Tulpan rămîne în continuare președinte la
FC Gloria, entitate care primește banii alocați de Primărie și care pînă acum îi vira către societatea pe acțiuni Gloria, condusă de Brebeanu. Este posibil ca pionul principal în toată această afacere să fie antrenorul Viorel Ion, care din postura sa de consilier local al Partidului Democrat poate înclina balanța într-o parte sau alta. Pînă în prezent acesta nu și arătat preferința pentru vreuna din cele două părți, dar sete clar că dacă va trece în barca lui Dan Tulpan lucrurile se vor
complica și mai tare.

 

COMENTARII

ionutgr:
nesatulilor
numai de hoti are parte gloria.

pacat de club si de oamenii care inca mai cred ca poate vreodata "gloria buzau" va insemna o echipa de fotbal si nu numai o afacere profitabila condusa de hotii precum tulpan,brebeanu...etc
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU