Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2654 > Sport Nr. 2654 de miercuri, 11 aprilie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cei doi voleibalişti au fost īnmormīntaţi


La Cīmpulung, īntreg oraşul l-a īnsoţit pe Lucian Mocanu pe ultimul drum

Gabriel Trandafir a rămas īn Bucureşti, la Belu

articol de: Auraş Tereacă
Cei doi voleibalişti de la VCM Rm. Sărat, decedaţi īn accidentul rutier de săptămīna trecută, au fost īngropaţi sīmbătă, īn oraşele de baştină. Gabriel Trandafir a rămas īn Bucureşti, la Cimitirul Belu, iar Lucian Mocanu la Cīmpulung. La ceremoniile funerare au participat oficialii şi colegii de echipă ai celor doi. "De dimineaţă am mers la Bucureşti. Am depus coroane de flori la Belu, unde era depus Trandafir, după care am plecat spre Cīmpulung. Jucătorii s-au īmpărţit. Unii au rămas īn Bucureşti, alţii au venit la Cīmpulung, unde era şi antrenorul Adrian Pustiu. Aici a fost jale mare. Tot oraşul a aflat şi a venit la īnmormīntare. De pe toate străzile veneau oameni īn doliu, īncīt ne-a fost greu să găsim cortegiul funerar", ne-a spus preşedintele clubului rīmnicean, Gheorghe Lăpuşte. Clubul a oferit famililor sportivilor cīte 50 de milioane, le-a cumpărat sicriile şi a suportat mare parte din cheltuieli.
"Erau ca şi copiii noştri. Stīnd zi de zi īmpreună, ne ataşaserăm foarte mult. Pentru că ne īnţelegeam foarte bine, bătuserăm cu cīteva zile īnainte palma pentru noile contracte. Nu mai vroiau să plece de la noi, erau de acord să semneze şi pe şase ani", a conchis Lăpuşte.


Deşi este īncă īn comă,medicii sīnt īncrezători că Porumbescu va trăi


Celălalt voleibalist implicat īn accident, Cristian Porumbescu, şoferul şi singurul supravieţuitor, se află la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Deşi a rămas īn comă şi este īncă legat la aparate, starea sa pare a se īmbunătăţi. El a fost operat la femur, tensiunea i s-a stabilizat, iar unul dintre hematoamele de la cap i s-a retras. Doctorii au devenit īncrezători īn privinţa şanselor de supravieţuire.
Prietena lui Porumbescu, cea de-a treia victimă a accidentului, a fost īnmormīntată şi ea la Bucureşti. Īntrucīt mama sa era moartă, iar despre tată nu s-a aflat nimic, de īnmormīntare s-a ocupat un cumnat.


 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Calificare istoricć!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU