Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2635 > Sport Nr. 2635 de sambata, 17 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Și brazilienii țin cu Buzaul:


Cunoscutul Alberto Rodriguez

Înainte sa trec la conținutul acestui articol ar trebui sa ma prezint, însa avînd în vedere ca numele meu este foarte lung și, știind ca microbiștii din Buzau sînt conectați la meciul pe care Gloria îl are de disputat cu liderul grupei am decis sa trec direct la subiect. Le urez bafta baieților lui Ion Viorel și le spun cînd intra pe teren sa uite ca joaca cu liderul grupei. Sa se gîndeasca ca se poate, mai ales ca în conjunctura astrologica de acum granzii au probleme cu echipele mai slab cotate, atunci cînd jucatorii lor intra montați pe teren. Aici va voi lasa doar doua exemple:
Galacticii și extratereștrii au coborît cu picioarele pe pamînt, iar Steaua lui Gigi a ieșit din orbita și sta sa cada de pe locul IV. Așa ca se poate. Baieți, astazi, la Brașov, pe ei, pe mama lor! Gîndiți și jucați faza în mare viteza, pentru ca știți ca ardelenii întotdeauna au gîndit mai încet decît muntenii.
Gîndiți-va la felul cum FC Vaslui i-a ridiculizat pe steliști folosind vreo cinci juniori sau cum Timișoara i-a ținut piept lui Dinamo , și folosiți arma daruire și viteza. Aceasta este ceea ce ar fi vrut MM Stoica sa imprime jocului Stelei, dar nu reușește pentru ca nu are un antrenor pe masura. Dar Gloria, pe lînga antrenor, îl are și pe Ion Viorel, și știți, cînd Ion Viorel se enerveaza de pe margine, face ca Maradona, dribleza tot ce-i apare în cale, înscrie și apoi, daca mai este nevoie, da o pasa de gol și gata. Înainte de a încheia vreau sa fac referire la dezastrul Stelei și mîndria prosteasca a lui Pițurca de a-și bate joc de 23 de milioane de români. Echipa naționala este a românilor și  nicidecum a lui Pițurca. De aceea se și numește echipa naționala. Dar nu este nimic, voi reveni și o sa vedeți ca luni, între orele 10 și 12,  împreuna cu ascultatorii Radio Focus îi vom  trimite atît pe Pițurca cît și pe Olaroiu acolo de unde au venit.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU