Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5940 > Sport Nr. 5940 de joi, 12 septembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cu cea mai bună evoluție din echipa României de machete,


Soții Florica și Lucian Șercăianu, vicecampioni europeni!

Medalie de argint în proba de S7 echipe seniori

articol de: Mihai BALTAG
Soții Florica și Lucian Șercăianu, vicecampioni europeni!
 

Cea de-a 18-a ediție a Campionatelor Europene de Rachetomodelism pentru seniori și juniori, desfășurată pe islazul comunei Costești, a adunat la start puțin peste 200 de sportivi din 18 țări: Belarus, Bulgaria, Germania, Polonia, România, Slovacia, Cehia, Croația, Rusia, Serbia, Italia, Slovenia, Estonia, Lituania, Olanda, Ucraina, Spania și Statele Unite, cu statut de invitat special.

Marea Britanie și Norvegia a avut doar reprezentanți oficiali ai FAI la această competiție. Ediția din acest an a avut cea mai numeroasă participare ca număr de țări și sportivi din acest început de secol XXI. Așa cum anticipam la începutul competiției, soții Lucian și Florica Șercăianu au avut cea mai bună evoluție din echipa României de machete, oferind privitorilor un spectacol de neuitat, cu zboruri aproape de perfecțiune, cucerind medalia de argint în proba de S7 echipe seniori. Echipa a fost întregită de tînărul Ciprian Ene.  

"Ne-am dedicat o viață acestui sport și suntem bucuroși că am terminat un sezon competițional internațional în forță, cu rezultate bune pentru rachetomodelismul românesc, sunt fericit că am reușit să cucerim argintul la această spectaculoasă clasă de concurs, această medalie se datorează eforturilor personale sută la sută cel puțin din partea noastră.

Cum toată lumea cunoaște, în 2020 Buzăul va găzdui Campionatele Mondiale de Rachetomodelism, iar cluburile și Federația trebuie să investească în sportivii care reprezintă România acum, pînă nu este prea tîrziu. Toată lumea s-a întrebat de ce echipa Rusiei a cîștigat cele mai multe medalii. Răspunsul este simplu, rezultatele sînt proporționale cu interesul acordat de statul rus sportului în general și rachetomodelismului în special." - Lucian Șercăianu, team-manager România. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Calificare istorică!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU