Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5883 > Sport Nr. 5883 de joi, 30 mai 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Între 30 mai și 2 iunie, la Brașov și Slobozia,


Fetele și băieții de la HC Junior BB, la Festivalul Național de minihandbal

Echipa de fete este condusă de Dana Braniște, iar cea de băieți de Alina Horjea

articol de: Mihai BALTAG
Fetele și băieții de la HC Junior BB, la Festivalul Național de minihandbal
 

Echipa de minihandbal fete de la HC Junior BB se numără printre cele 117 formații din țară care vor participa, între 30 mai și 2 iunie, la turneul final al Festivalului Național de Minihandbal, competiție organizată de Federația Română de Handbal.

Echipa buzoiană va evolua în turneul de la Brașov, unde au fost repartizate 47 de echipe, restul fiind împărțite la Plopeni (20 de echipe) și Băile Herculane (50 de echipe). Fetele Danei Braniște au obținut calificarea în urma participării la Festivalul regional de la Ovidiu, de la începutul lunii aprilie. La turneul final de la Brașov, HC Junior BB va face parte din Grupa a 7-a (8 sînt în total), alături de CSS 6 București, Tricolorul Breaza, Unirea Slobozia, CSS Tulcea și Blue Star Huși. 

Față de programarea inițială, 
Băieții vor juca la Slobozia, cu alți adversari

Și echipa de minihandbal băieți de la HC Junior BB se numără printre cele 63 de formații din țară care vor participa, între 30 mai și 2 iunie, la turneul final al Festivalului Național de Minihandbal, competiție organizată de Federația Română de Handbal. După mai multe modificări ope­rate în program, echipa buzoiană va evolua în turneul de la Slobozia, unde au fost repartizate 16 de echipe, restul fiind direcționate la Tg. Jiu, Vaslui și Baia Mare. Băieții Alinei Horjea au obținut calificarea în urma participării la Festivalul regional de la Constanța, de luna trecută. La turneul final de la Roman, HC Junior BB va face parte din Grupa a 3-a, alături de HCM Slobozia, CSS Medgidia, Axiopolis Cernavodă, ACS Olimpic și Fortuna București. 

Date tehnice:

-Au dreptul de a participa și de a juca sportivi născuți 2008 și mai tineri

-Jocurile se vor desfășura conform regulamentului de minihandbal: teren redus, număr de jucători în teren: 4+1, semicerc: raza de 5 m, timp efectiv de joc: 4 reprize X 10 min (recomandare ca fiecare sportiv să joace aproximativ aceeași durată de timp), jucătoarul sancționat cu eliminare este înlocuit, nu eliminat

-Nu se va întocmi clasament.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU