Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5858 > Sport Nr. 5858 de joi, 11 aprilie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Aur pentru România


Lucian Șercăianu, premiat la Lausanne!

Medalia de Aur la clasa S7 (rachetomodele machete zburătoare), înmînată de președintele F.A.I. celui mai bun rachetomodelist român

articol de: Mihai BALTAG
Lucian Șercăianu, premiat la Lausanne!
 

Pe 4 aprilie, la Hotelul "Movenpick", sala "Olym­pia A", din Lausanne, Elveția, a avut loc Festivitatea de premiere a Cupei Mondiale la Aeromodelism și Rachetomo­delism, ediția 2018.

Amfitrionul acestei gale a fost președintele F.A.I., Antonis Papado­poulos din Grecia. Evenimentul a făcut parte din programul Conferinței Anuale a Federației Aeronautice Internaționale la care au participat delegații din toate țările afiliate. Printre participanții la acest forum mondial au fost și cei mai buni rachetomodeliști români, buzoienii Florica și Lucian Șercăianu. Medalia de Aur la clasa S7 (rachetomodele machete zburătoare) a fost înmînată de președintele F.A.I. lui Lucian Șercăianu, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Buzău.

Totul, în cadrul unei festivități grandioase, la care sportivii buzoieni au participat pentru a treia oară. Această medalie reconfirmă valoarea rachetomodeliștilor de la Clubul Sportiv Municipal Buzău, club căruia, în 2013, F.A.I.i-a acordat "Group Diploma of Honour". 

Cu prilejul reuniunii de la Lausanne s-a stabilit ca în anul 2022 să se desfășoare în 10 locații diferite de pe teritoriul Turciei "F.A.I. World Air Games 2022", Olimpiada sporturilor aviatice.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Pufi Stoian aduce jucatori de calitate din Olanda la Sf. Gheorghe
Podiumuri europene pentru sportivii de la "Munteanu Sport Club"

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU