Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5823 > Sport Nr. 5823 de vineri, 8 februarie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Din nou dublă campioană națională, seniori și tineret


UltraMarina!

Urmează Balcaniada de la Istanbul și Europenele de la Glasgow

articol de: Mihai BALTAG
UltraMarina!
 

Nici o surpriză, miercuri seară, în finala cursei de 60 de metri plat din cadrul Campionatelor Naționale indoor de atletism, seniori și tineret, din Capitală!

Lidera absolută a sprintului românesc, Marina Baboi și-a păstrat titlurile naționale cucerite anul trecut, în palmaresul său fiind adăugate acum și aceste ultime două, la seniori și tineret. Marina a terminat cursa cu timpul de 7,43 s, învingînd-o la senioare pe aceeași Florentina Iusco (Cetate Deva) cu care se luptase în finala Universitarelor de la Bacău, iar la tineret depășind-o pe Iulia Banaga (CSM Onești), medalie de bronz la Universitare. Pregătirile pentru Campionatele Europene indoor de seniori de la Glasgow (1-3 martie) intră acum în linie dreaptă. Pînă atunci însă Marina urmează să participe pe 16 și 17 februarie la Campionatul Balcanic de seniori, prilej de a face cunoștință cu pista de concurs pe care se aleargă în Europa - alta decît cea pe care s-a pregătit și a alergat în România. La Istanbul, Marina va concura cu sprintere din 19 țări, conceptul de "Balcaniadă" pierzîndu-și de mult sensul, în Turcia venind sportivi din Ucraina, Moldova, Israel, Cipru, Armenia, Georgia sau chiar San Marino!

"Finalele Campionatelor Naționale de Seniori au reprezentat o nouă întrecere importantă înainte de Europenele de la Glasgow. Am reușit astăzi să îmi apăr ambele titluri cîștigate anul trecut, atît cel de campioană națională de seniori, cît și cel de campioană națională de tineret. Pentru doi ani consecutivi, am trecut prima linia de sosire în întrecerea senioarelor, reușind astfel să îmi mențin prima poziție în cadrul acestei competiții naționale extrem de importante" - Marina Baboi, mesaj pe facebook.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
SUPER TURNEU DE HANDBAL LA SALA SPORTURILOR
Metalul: debut cu Brăila acasă, la Ianca, prima deplasare, la Medgidia în ultima etapă din tur

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU