Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5808 > Sport Nr. 5808 de vineri, 11 ianuarie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Metalul pregătește cu atenție sezonul de primăvară


Antrenamente pe plan local și meciuri amicale în program

Antrenorul Vali Stan își dorește 3 sau 4 mutări în cadrul lotului, în funcție de buget

articol de: Mihai BALTAG
Antrenamente pe plan local și meciuri amicale în program
 

Metalul a dat startul pregătirilor pentru sezonul de primăvară, iar staff-ul campioanei lucrează la strategia pentru perioada rămasă pînă la startul returului, programat pe 2 martie, așadar peste mai puțin de două luni. În tot acest interval, antrenamentele se vor derula pe plan local, la propria bază sportivă, în program fiind intercalate și cîteva jocuri de verificare.

Lotul nu va suferi modificări însemnate, cel mult două noutăți față de prima parte a campionatului, totul depinzînd de bugetul pe care antrenorul Vali Stan îl va avea la dispoziție: 

"În primul rînd cred că trebuie să ne întărim puțin în anumite compartimente, cu jucători de valoare, asta și dacă putem să-i aducem din punct de vedere financiar.

În turul campionatului, am adus jucători sub 21 de ani, ba chiar de 17 ani, titulari. Chiar dacă ei au calități și valoare pentru vîrsta respectivă, ba chiar și mai mare, nu au experiența necesară, mai ales că e pentru prima oară cînd joacă la o echipă de seniori. Și nici omogenitatea n-am avut-o pentru a face rezultatele pe care ni le-am dorit cu toții și le-am tot așteptat. Și atunci, pentru a ajunge mai repede la aceste jocuri bune și puncte mai multe realizate trebuie să avem și jucători cu oarecare experiență și valoare în același timp. Cred că, pe lîngă ceea ce avem noi, dacă mai aducem încă 3-4 jucători cu ceva experiență, și evoluțiile vor fi altfel.

În funcție de bugetul ce ne va fi repartizat de la Consiliul Județean, plus ceea ce poate să ne ofere, ca întotdeauna, Revicom Oil prin domnul Benga și celelalte firme care au ajutat, Beta și nu numai, atunci putem să ne facem un calcul și numai atunci putem să aducem jucători pentru că nu este corect nici pentru ei, nici pentru noi, să avem discuții înainte, să promitem anumite sume de bani ca și salarii sau indemnizații sportive, după care să revenim asupra celor discutate și să le spunem că nu mai putem. Deci totul se va putea decide numai după ce vom avea un buget clar al clubului pentru acest retur", a spus Vali Stan.  

Patrick Benga: "Trebuie să ne schimbăm atititudinea și implicarea!"

Fotbaliștii Metalului au revenit miercuri la antrenamente cu chef de treabă și cu speranțe pentru un retur mai bun decît turul. Pentru aceasta, crede căpitanul echipei, Patrick Benga, trebuie o altfel de exprimare a echipei: "Ne-am întors cu speranța că în acest retur vom face mai multe puncte și că vom încerca să terminăm la fel de bine ca anul trecut. Știu că poate părea greu, dar am încredere foarte mare în colegi și cred că putem recupera diferența de puncte. Dar pentru asta, un prim lucru pe care ar trebui să-l schimbăm la noi, jucătorii, ar fi atitudinea, implicarea, pentru că am avut meciuri în care am jucat foarte bine, dar ne-au lipsit concentrarea și atitudinea, mai ales în cele cu miză, din care, din păcate, nu prea ne-am ales cu puncte".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Pufi Stoian aduce jucatori de calitate din Olanda la Sf. Gheorghe
Podiumuri europene pentru sportivii de la "Munteanu Sport Club"

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU