Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5749 > Sport Nr. 5749 de joi, 20 septembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Peste 100 de sportivi au luat startul din Alba Iulia la Turul Ciclist al RomânieiPeste 100 de sportivi au luat startul din Alba Iulia la Turul Ciclist al României

Sîmbătă, caravana pornește la drum în etapa a 4-a din Piața Daciei din Buzău

articol de: Mihai BALTAG
Peste 100 de sportivi au luat startul din Alba Iulia la Turul Ciclist al RomânieiPeste 100 de sportivi au luat startul din Alba Iulia la Turul Ciclist al României
 

Peste 100 de sportivi au luat ieri startul în Turul Ciclist al României, care trece prin cele trei provincii istorice ale României, sărbătorindu-se astfel Centenarul Marii Uniri.         
Startul a fost luat de la Alba Iulia - oraș în care acum 100 de ani s-a semnat unirea Transilvaniei cu România - de către 102 cicliști, componenți ai 19 echipe. 

"Astăzi (n.r. ieri), la doar cîțiva pași de Sala Unirii din Alba Iulia, va avea loc startul celei de-a 51-a ediții a Turului României. În Anul Centenarului, e greu de închipuit un loc mai potrivit pentru relansarea "Micii Bucle", iar startul festiv din grandioasa Cetate Alba Carolina va fi cu siguranța o ocazie unică atît pentru spectatori, cît și pentru sportivi", au transmis organizatorii.

Ieri a avut loc prima etapă, Alba Iulia - Sibiu, în lungime de 154,7 km, iar astăzi va avea loc etapa a doua, Sibiu - Brașov, pe o distanță de 162,8 km. Vineri este programată etapa a treia, Brașov - Focșani, cea mai lungă de la această ediție, 176,3 km, iar sîmbătă va avea loc penultima etapă, Buzău - Tîrgoviște (124,7 km), cu startul programat în Piața Daciei, cursa urmînd să se încheie duminică, la București, cu un circuit de 100 km.

La Turul României 2018 participă 5 echipe naționale, 11 echipe continentale și 4 de club.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU