Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5737 > Sport Nr. 5737 de joi, 30 august 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Metalul, eliminată din Cupa României


Alarmă înainte de derby!

CSM Focșani - Metalul Buzău 5-2 (2-1)

articol de: Mihai BALTAG
Alarmă înainte de derby!
 

Între două partide de campionat extrem de dificile, sîmbăta trecută, la Piatra Neamț, cu CSM Ceahlăul și sîmbăta aceasta, pe sintetic, cu SCM Buzău, Metalul a "evadat" în Cupa României, unde a întîlnit marți seară, în turul 3 al competiției, pe Stadionul "Milcovul", pe CSM Focșani.

Două echipe cunoștințe de dată recentă, ce s-au întîlnit, la începutul lunii, și într-un meci amical, tot la Focșani, cîștigat de buzoieni cu 3-1. În perspectiva derby-ului local de sîmbătă, cu SCM, Vali Stan a început meciul de la Focșani cu doar trei dintre titularii de la Piatra Neamț - Manea, D. Stan și Lungoci, în primul "11" făcîndu-și loc și ultimul transfer, mijlocașul Sorin Ispir.

Jocul a început perfect pentru echipa buzoiană, care a deschis scorul încă din minutul 2, după ce Gabi Mihăescu a transformat impecabil o lovitură liberă din colțul careului. Gazdele au replicat imediat, iar Salaoru (3) a restabilit egalitatea. Pînă la pauză, focșănenii au mai înscris o dată, prin Predoiu (39). Alți doi dintre titularii de la Piatra Neamț, Șt. Păun și D. Mihai au intrat după pauză, mutări care n-au ajutat defensiva buzoiană, care a cedat în două faze succesive, în fața lui Pădineanu (61) și Manu (64). Mai mult, oaspeții au încasat și golul 5, Duca (72). Reușita lui Alin Iacob, din minutul 80, n-a mai contat. CSM Focșani merge în turul 4 al Cupei României, iar Metalul a fost pusă în gardă înaintea derby-ului de sîmbătă. Cînd, evident, altele vor fi datele problemei. 

CSM Focșani: Dogaru - Săpunaru, Beșa, Parlac (66 Negoescu), Mihai - Manu (66 R. Popa), Lupu, Salaoru, Pădineanu (66 Duca) - Pasăre, Predoiu. Antrenor: Vasile Burgă

Metalul: R. Popescu - Badea, Benga, Nedelcu (46 Șt. Păun), Spătaru (46 D. Mihai) - Manea, D. Stan, Ispir, Mihăescu - I. Radu, Lungoci (75 A. Iacob). Antrenor: Vali Stan

Sorin Ispir, ultimul transfer

Experimentatul mijlocaș central Sorin Ispir (30 de ani) este ultimul transfer reușit de Metalul. Acesta a evoluat ultima dată, în sezonul de primăvară, la Metaloglobus București. Între 2008 și 2011, Ispir a evoluat la Victoria Brănești, inclusiv în Liga I, unde l-a avut ca antrenor pe buzoianul Ilie Stan. CV-ul noului jucător al Metalului mai cuprinde echipe precum Dacia Mioveni (2012), Concordia Chiajna (2012-2014), Academica Argeș (2014-2015), FC Voluntari (2015-2017) și CS Afumați (2017).

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Aproape 50 de miliarde pentru sport de la Consiliul Județean!
Semifinala Cisnădie - Rm. Vîlcea, din Final Four-ul Cupei României, arbitrată de Simona Stancu

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU