Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5726 > Sport Nr. 5726 de marti, 7 august 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Al treilea amical al verii


Remiză pentru Metalul la Galați

SC Oțelul Galați - Metalul Buzău 1-1 (1-1)

articol de: Mihai BALTAG
Remiză pentru Metalul la Galați
 

Al treilea și cel mai important test al verii i-a adus Metalului o confruntare cu una dintre pretendentele la promovarea în eșalonul secund în sezonul care va începe în mai puțin de trei săptămîni.

După 1-1 la Ploiești, cu Astra 2 Giurgiu și 0-1 pe teren propriu, cu Sporting Liești, echipa buzoiană a întîlnit-o, sîmbătă, la Galați, pe SC Oțelul. Cu o nouă conducere tehnică și administrativă din această vară, formația gălățeană a deschis scorul în minutul 12, prin Antohi, după ce Costel Toader reușise în prima fază să respingă mingea trimisă de același atacant oțelar. Anterior, însă, C. Popescu (4), cu o lovitură de cap, ratase de puțin ținta. S-a jucat alert în continuare, iar în minutul 30, o lansare ca la carte a lui Răileanu l-a lăsat liber pe Iacob cu portarul advers, iar Alin n-a iertat, restabilind egalitatea. Metalul putea intra la pauză chiar în avantaj, dar reluarea cu capul a lui Lungoci, după un corner, s-a dus pe lîngă (42).

Partea secundă a fost folosită de cei doi antrenori, Stelian Bordieanu și Vali Stan pentru a trimite în teren toți jucătorii din loturile avute la dispo­ziție, n-au lipsit fazele de poartă, o mare ocazie avînd-o Radu (71), lob peste portar - bară, la o nouă deschidere semnată de Răileanu, fotbalistul adus de la Astra Giurgiu anunțîndu-se unul din liderii formației în noul sezon. De înscris, nu s-a mai înscris, 1-1 rezultat final.

Sîmbătă, în următorul amical, Metalul va evolua tot în deplasare, cu CSM Focșani.  

SC Oțelul: Udeanu - Al. David, R. Moglan, Ghiocel, B. Balint - Al. Vasile, Sălăgeanu, Chiriac, Al. Stan - Antohi, M. Matei. În repriza secundă au evoluat: Iliescu - Maftei, Gîță, Puțanu, Manău - Stoian, Bordieanu (Codreanu), Chiriac (Sevastian), Cîmpanu (A. Munteanu) - M. Dumitru, Cîrjan. Antrenor: Stelian Bordieanu

Metalul: Toader - Mișilăricu, C. Popescu, Șt. Păun, D. Mihai - Manea, Răileanu, D. Stan, Bardaș - Lungoci, A. Iacob. Au mai jucat: Spătaru, Nedelcu, Badea, P. Benga, I. Radu, Prince Nesta, Mohamed.

Flash... Flash

  • Duțu și Grăjdan, accidentați. Vali Stan nu se poate baza în această perioadă pe doi dintre titularii incontestabili din sezonul trecut,  fundașul Andrei Grăjdan și mijlocașul Daniel Ion "Duțu". Ce doi sînt accidentați.

  • Doi noi jucători în probe. Pe finalul amicalului de sîmbătă, de la Galați, Vali Stan a trimis în teren și doi jucători de culoare, veniți prin filiera Astra Giurgiu: Prince Nesta (Mauritius) și Mohamed (Franța). Doar primul pare a fi mai interesant, iar Metalul intenționează să-l legitimeze, la francez s-a renunțat deja. 

  • Amicale și pentru Rm. Sărat și SCM Buzău. Tot sîmbătă au mai susținut meciuri amicale și celelate două divizionare C buzoiene. CSM Rm. Sărat a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu CSM Focșani, iar la Berca, SCM Buzău a învins cu 3-1 pe CS Făurei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sentimente în alb și roșu

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU