Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5681 > Sport Nr. 5681 de miercuri, 16 mai 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

CSS Buzău a organizat a 2-a ediție a proiectului sportiv educațional la baschet

CSS Buzău a organizat a 2-a ediție a proiectului sportiv educațional la baschet
 

La sfîrșitul săptămînii trecute, 12-13 mai, s-a desfășurat în Sala CSS din Buzău a 2-a ediție a Proiectului educațional "Oportunități de dezvoltare și învățare a jocului de baschet la copii de 8-10 ani", inițiat de Clubul Sportiv Școlar Buzău.   

Acest proiect s-a desfășurat sub forma unor parteneriate între diferite instituții din municipiul Buzău dar și din țară, avînd ca scop realizarea unui schimb de experiență între partenerii educaționali, conștientizarea practicării unor activități sportive încă de la vîrste fragede, stimularea copiilor de a desfășura activități de mișcare și de practicare a baschetului, dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor dar și stimularea imaginației și a creativității copiilor, două lucruri esențiale în practicarea jocului de baschet.

La acest proiect au participat 8 echipe: CSS "Unirea" Iași (prof. Gabriel Clapon), CSS Bacău (Prof. Mihaela Țepeș Greurus, Prof. Sorin Butnaru), CSS Focșani (Prof. Cătălin Dondoi), LPS Galați (Prof. Tudose Teodorașcu și Andra Miron) și CSS Buzău (Prof. Ciprian Borcilă și George Sarivan) la două categorii: minibaschet și babybaschet.

Toate jocurile au fost aprig disputate, copiii demonstrînd bune calități tehnice și fizice, dar, mai presus, a dominat spiritul de fair-play între competitori. 
"Practicarea unor activități cu caracter sportiv duce inevitabil la consolidarea relațiilor de prietenie, la îmbogățirea informațiilor pe care și le pot asimila, chiar și din alte domenii, nu numai sportiv, îi incurajează să fie mai competitivi, dar să se și distreze în același timp." - profesor Ciprian Borcilă, CSS Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sentimente în alb și roșu

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU