Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5665 > Sport Nr. 5665 de vineri, 13 aprilie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Campioana evoluează mîine după-amiază, la Borcea, în etapa a 20-a a Ligii a 3-a


Specialista deplasărilor!

Metalul a obținut 22 din cele 37 de puncte pe terenuri străine

articol de: Mihai BALTAG
Specialista deplasărilor!
 

Într-o etapă a 20-a ce stă sub semnul derby-ului dintre Farul Constanța și Progresul Spartac, ce s-ar putea dovedi decisiv în economia promovării în Liga a 2-a, Metalul încearcă din nou să repare în deplasare ceea ce a stricat, săptămîna trecută, pe terenul sintetic, cînd FC Voluntari 2 a fost a doua echipă, după FCSB 2, care a plecat cu toate punctele din Crîng în această primă parte a returului. 

Între timp, la Oltenița și, mai ales, la Slobozia - se putea și la Modelu, dacă nu ar fi avut parte de un arbitraj mizerabil, campioana a reușit să să-și recupereze punctele, ceea ce va încerca și sîmbătă după-amiază, în meciul cu Agricola Borcea. Statistica este de partea băieților lui Vali Stan și ea arată un lucru surprinzător: nu mai puțin de 22 din cele 37 de puncte au fost cucerite pe terenuri străine, Metalul fiind pe locul 2 în serie, după Axiopolis Cernavodă (25) într-un astfel de clasament.

Altfel, după meciul cu FC Voluntari 2 (0-2), din urmă cu o săptămînă, Vali Stan s-a arătat îngrijorat nu numai de lipsa de eficacitate a elevilor săi, ci și de erorile din defensivă, care maci­nă acum o apărare aproape imbatabilă în prima parte a campionatului: "Comparînd cu turul campionatului, e clar că e un parcurs mult mai slab. Dacă ar fi să luăm meci cu meci, doar FCSB 2 mi s-a părut mie că a fost mai bună decît noi din toate punctele de vedere, în rest, abolut toate meciurile pe care le-am avut, le-am controlat.

Ca și joc, ca și număr de ocazii, însă avem o problemă la finalizare și nu numai, ci și pe fază defensivă, pentru că tot luăm. Din cea mai bună apărare în turul campionatului, 9 goluri primite, am ajuns acum deja la 15, deci 6 goluri luate în aceste prime 6 etape".  În ceea ce privește adversara de sîmbătă, Agricola Borcea are un parcurs extrem de slab pe teren propriu, unde a cîștigat doar 5 puncte, doar Victoria Traian, fără nici un punct, stînd mai rău la acest capitol.   

CSM Rm. Sărat, la Cernavodă  Misiune aproape imposibilă pentru CSM Rm. Sărat în această etapă. Tot mîine și tot în deplasare, rîmnicenii o întîlnesc pe Axiopolis Cernavodă, ocupanta locului 3. În tur, elevii lui Marius Tîrîlă au suferit una dintre cele mai dure înfrîngeri, 0-5 în fața constănțenilor, dar diferența ar fi putut fi atunci cel puțin dublă! 

Liga a 3-a, Seria a 2-a - Etapa a 20-a

-vineri, ora 17.00:
FC Voluntari 2 - Înainte Modelu
Sportul Chiscani - ACSM Oltenița

-sîmbătă, ora 17.00:
Axiopolis Cernavodă - CSM Rm. Sărat
Farul Constanța - Progresul Spartac
Victoria Traian - Delta Tulcea
Agricola Borcea - Metalul Buzău
Unirea Slobozia - FCSB 2

Clasament

1.FARUL  48
2.Progresul  48
3.Cernavodă  44
4.Slobozia  38
5.Metalul  37
6.Voluntari 2  34
7.FCSB 2  34
8.Modelu  25
9.CSM Rm. Sărat 24
10.Borcea  14
11.Oltenița  13
12.Chiscani  11
13.Tulcea  10
14.Traian  0

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Amical Metalul - Lanuri, sîmbătă, de la 12.00
Meciuri amicale cu campioana!
Final de tur la Brăila

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU