Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5647 > Sport Nr. 5647 de vineri, 9 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Liga a 3-a se reia cu a doua etapă din retur


Campioana începe cu FCSB 2!

Meciul e sîmbătă, de la ora 15.00, pe terenul sintetic

articol de: Mihai BALTAG
Campioana începe cu FCSB 2!
 

Sezonul de primăvară al Ligii a 3-a începe la sfîrșitul acestei săptămîni, cu partidele din etapa a 2-a a returului, după ce, printr-o hotărîre a Comitetului de Urgență al FRF, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, runda inaugurală, programată în urmă cu o săptămînă, a fost mutată pentru data de 28 martie.

Dacă, potrivit programării inițială, cele două divizionare buzoiene ar fi urmat să deschidă noua stagiune cu deplasări la Modelu, respectiv Chiscani, Metalul și CSM Rm. Sărat vor evolua acum pe teren propriu. Campioana începe noul sezon cu o dispută împotriva lui FCSB 2, formație pe care elevii lui Vali Stan o vor întîlni sîmbătă după-amiază, de la ora 15.00, pe terenul sintetic.

Buzoienii par a porni cu prima șansă, în condițiile în care din echipa bucureșteană nu mai fac parte jucători precum Golofca, De Amorim ori Daniel Benzar, folosiți cu regularitate la formația secundă a vicecampioanei în prima parte a campionatului. Locul 5 la finalul turului, la doar un punct de podium, Metalul va aborda cu aceeași încredere și partea a doua a campionatului. Antre­norul Vali Stan a spus că, împreună cu jucătorii, și-au fixat un obiectiv special pentru finalul stagiunii: un loc pe podium!

"Noi am vorbit să avem un obiectiv personal, acela de a depăși turul campionatului ca și număr de puncte. Cred că ar fi foarte bine să terminăm în primele 3, ar fi ceva frumos, iar pentru un prim an în Liga a 3-a ar fi și suficient", a spus, de curînd, Vali Stan.

Adversar horror pentru Rm. Sărat la debut!

Reconfigurarea startului returului nu este deloc pe placul Rîmnicului. În locul unui debut la Chiscani, penultima clasată, unde era rost de toate cele 3 puncte, fotbaliștii rîmniceni încep stagiunea de primăvară pe teren propriu, vineri, de la ora 15.00, împotriva Unirii Slobozia, formație socotită de mai toată lumea care urmărește această seria a Ligii a 3-a, cam cea mai puternică, deși la finalul turului nu ocupă decît locul 4, sub celelalte favorite la promovare, Progresul Spartac și Farul Constanța.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Multe goluri și răsturnări de scor la Cupa de Iarnă "Galactic"!
SCM Buzău, la Cupa Corona
LPS party!
Cum se va desfășura concursul pentru șefia SCM Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU