Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5643 > Sport Nr. 5643 de luni, 5 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Metalul a profitat de amînarea startului în retur, cu o ultimă repetiție înaintea primului meci oficial al anului


Amical în loc de pauză

Metalul Buzău - Team Săgeata 3-0 (0-0)

articol de: Mihai BALTAG
Amical în loc de pauză
 

Metalul a profitat de amînarea startului în retur, cu o ultimă repetiție înaintea primului meci oficial al anului. Sîmbătă dimineață, pe terenul sintetic, campioana a susținut un amical împotriva ocupantei locului 3 în Liga a 4-a, Team Săgeata, prilej pentru antrenorul Vali Stan de a-și mai urmări o dată jucătorii înaintea partidei de sîmbăta viitoare, cu FCSB 2. 

Tot cu această ocazie, a revenit la echipă și experimentatul mijlocaș Vasile Nicola, o mutare cu greutate pe care campioana a făcut-o acum, pe ultima sută de metri. Dintre jucătorii testați în această iarnă, Vali Stan l-a ales doar pe Cosmin Piciu (20 ani), fundașul central venit de la Viitorul Domnești via Viitorul Constanța.

Metalul a învins cu 3-0, toate reușitele venind după pauză: Nicola - min. 50, din penalty, Bardaș - min. 62 și Lungoci - min. 85.   Metalul: Crețu - Trăistar, Benga, Piciu, Spătaru - R. Tănase, D. Stan, M. Pușcă, M. Manea - A. Iacob, I. Radu. Au mai jucat: Toader - Stancu, Nicola, Bardaș, Șt. Păun, Lungoci, Grăjdan și Badea.

Sîmbătă, start cu FCSB 2

Metalul va începe returul sîmbătă, cu etapa a 15-a, cînd va întîlni pe terenul sintetic, de la ora 15.00, pe FCSB 2. Programată week-end-ul trecut, dar amînată din cauza condițiilor meteorologice, prima rundă din retur, în care echipa buzoiană ar fi urmat să joace în deplasare, la Modelu, a fost mutată pe data de 28 martie. În plus, potrivit unei hotărîri a Comitetului de Urgență al FRF, etapa programată pe 6-7 aprilie se va desfășura exclusiv în data de 6 aprilie (ora 17.00, Metalul - FC Voluntari 2, CSM Rm. Sărat - Farul Constanța), iar cea programată în data de 18 aprilie, cînd va avea loc Adunarea Generală a FRF, se va desfășura pe data de 21 aprilie. De asemenea, runda programată în data de 21 aprilie va avea loc pe 25 aprilie. Altfel, vinerea aceasta, de la ora 15.00, CSM Rm. Sărat începe returul pe teren propriu cu un meci împotriva Unirii Slobozia.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Pufi Stoian aduce jucatori de calitate din Olanda la Sf. Gheorghe
Podiumuri europene pentru sportivii de la "Munteanu Sport Club"

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU