Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5629 > Sport Nr. 5629 de marti, 13 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

De cine ascultă și pe cine susține fotbalul buzoian la alegerile pentru șefia FRF


Spălați-vă pe cap cu el!

Gabriel Bodescu, către șeful AJF Mehedinți, care n-ar fi semnat adeziunea pentru Burleanu: "Du-te-n p..a mea de gunoi!"

articol de: Mihai BALTAG
Spălați-vă pe cap cu el!
 

Anunțul oficial al lui Ionuț Lupescu privind candidatura la președinția Federației Române de Fotbal, la alegerile de pe 18 aprilie, a crescut tensiunea în tabăra susținătorilor actualului președinte, Răzvan Burleanu. Unul dintre cei mai aprigi susținători ai acestuia este buzoianul Gabriel Bodescu, "mîna dreaptă", secretarul general adjunct al FRF, rol pe care l-a jucat și la recenta întîlnire de la Cheile Grădiștei, unde Federația a invitat mai mulți votanți, majoritatea șefi de AJF-uri.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Bodescu a avut din nou o ieșire suburbană la adresa unuia dintre invitați, mai exact a președintelui AJF Mehedinți, Dumitru Paraschiv, care n-ar fi semnat adeziunea pentru Răzvan Burleanu. "Du-te-n p...a mea de gunoi!", i s-ar fi adresat Bodescu, șeful de facto al fotbalului buzoian.

Ce a scris Gazeta Sporturilor

"În ultimele zile, FRF a invitat, la Cheile Grădiștei, mai mulți votanți în perspectiva alegerilor din luna aprilie, iar ultimele întîlniri s-au terminat prost. Aseară (n.r. duminică), nemulțumit că Dumitru Paraschiv, președintele AJF Mehedinți, nu a trimis adeziunea de susținere a președintelui Burleanu, secretarul general adjunct al Federației, Gabriel Bodescu, a reacționat violent. Acesta l-ar fi înjurat într-un mod grosolan pe Paraschiv: "Du-te-n p**a mea de gunoi!". La incident erau prezenți și alți președinți de AJF, dar și secretarul general al FRF, Radu Vișan, care n-a avut nici o reacție. Contactat de Gazeta Sporturilor, Dumitru Paraschiv a comentat incidentul: "A fost un moment mai aprins, m-am încins și eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult. N-a fost vorba de violență fizică. Dacă m-ar fi lovit, vă asigur că eu v-aș fi sunat!". În plus, acesta a punctat că "nu sînt obligat să dau socoteală nimănui referitor la susținerea mea".

"Ca în Coreea de Nord!"

Cel care a intervenit să aplaneze conflictul a fost președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, care l-a luat pe Paraschiv și au părăsit încăperea. Incidentele au continuat și astăzi (n.r. luni), cînd Stan Prodan, președintele AJF Teleorman, n-a fost lăsat de Răzvan Burleanu să ridice o problemă în cadrul discuției. Același Prunariu a intervenit în favoarea lui Prodan: "Ce se întîmplă aici, lăsați-l să vedem ce are de zis! Sîntem în Coreea de Nord?!", moment în care susținătorii actualului președinte au izbucnit la adresa șefului AJF Gorj. "Rămîn dezgustat față de anumite atitudini care au existat la această întîlnire. Sînt siderat că unul dintre noi nici măcar n-a fost lăsat să deschidă gura. Acesta a fost motivul pentru care am reproșat Federației că ne-am întors înainte de 1989! Este exact ca în Coreea de Nord! Asta nu e democrația clamată de Burleanu", a reacționat, pentru Gazetă, Prunariu."

Bodescu neagă incidentul

"Nici vorbă de așa ceva. Vorbiți cu domnul de la Mehedinți. E dezinformare grosolană, nu e nimic adevărat. Ne contram pe oportunitatea de construire a terenurilor sintetice versus gazon natural. Incredibil, ce dezinformări!", a spus, pentru GSP.ro, Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

Alte cugetări marca Bodescu

- "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea!" - către Justin Ștefan, secretarul general al LPF, care îi adusese acuze lui Burleanu într-o emisiune la TVR

- "Dați-i o lămuie repede, să-și revină!" - după ce nutriționistului echipei naționale i se făcuse rău în avion în timpul unui zbor din Armenia în Kazahstan 

- "Pfaaa, să moară viața mea, cu cine vreau io să merg la Mondiale! Doctore, lasă-l, mă, că luăm altu'! Lasă-l, luăm altu'!" - după ce respectivul nutriționist își mai revenise, cît de cît, în fire

- "Eu funcționez pe principiul lui Nostradamus, care își dojenea pisica: "Cine a făcut caca aici peste o jumătate de oră?!" - într-un drept la replică transmis Gazetei Sporturilor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Amical Metalul - Lanuri, sîmbătă, de la 12.00
Meciuri amicale cu campioana!
Final de tur la Brăila

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU