Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5628 > Sport Nr. 5628 de luni, 12 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Echipa de fotbal a SCM-ului a luat la țintă campioana


Pirații din Crîng!

Metalul a răbufnit după ce auto-intitulata Gloria l-a luat pe Costin Pușcă fără să aibă acceptul / De curînd, "clona" a mai vrut să dea o lovitură sub centură campioanei: antrenorul Vali Stan, care a refuzat însă plecarea

articol de: Mihai BALTAG
Pirații din Crîng!
 

Ascensiunea în plan sportiv, simpatia tot mai mare pe care și-a cîștigat-o în rîndurile iubitorilor fotbalului din Buzău și imaginea unui club sănătos, serios, cu oameni care fac ce știu și știu ce fac au făcut ca Metalul să devină o țintă vie pentru auto-intitulata Gloria Buzău, care, în continuare fără identitate proprie, simte că pierde teren în lupta pentru supremația la care visează în fotbalul buzoian. 


Și cum altfel să mai recupereze din acest handicap, dacă nu să sape la temelia construcției din vecini? Un ultim episod - au fost și vor mai fi - l-a avut în prim plan pe Costin Pușcă, cu care tocmai ce se afla în negocieri pentru prelungirea acordului și despre care Metalul a aflat, cu stupoare, că se află în pregătiri cu "clona", pentru care a și evoluat într-un meci amical.

"Am văzut că Gloria l-a folosit fără să aibă acceptul nostru, un lucru care ne-a deranjat pe toți din club pentru că noi încă eram în stadiul de negocieri cu noi cînd a plecat, încă aveam discuții de a mai rămîne, noi l-am vrut în continuare. El vrea să joace mai mult, dar noi nu puteam să-i oferim această garanție", a spus Vali Stan.

Ținta supremă: Vali Stan! Plus Guiu, pe partea administrativă!

Planul pus la cale de secția de fotbal a SCM-ului este mult mai amplu și l-a avut ca țintă principală pe însuși antrenorul Vali Stan! În timp, au fost mai multe rînduri de negocieri, ultima acum, de curînd, însă de fiecare dată Vali a refuzat să lase Metalul! Mai mult, la pachet cu antrenorul, cei de la SCM au vrut să-l aducă, pentru o funcție administrativă, și pe Gheorghe Guiu, omul care, practic, se identifică cu Metalul Buzău! Evident, nici cu el n-a mers! Pînă la urmă, aceste negocieri, deloc ieșite din comun dacă vorbim de o piață liberă, țin și de un oarecare fair-play. Eventualele plecări ale lui Stan și Guiu ar fi pus campioana într-o situație extrem de delicată, cu foarte puțin timp rămas pînă la startul returului, însă o lovitură năucitoare ar fi fost și pentru familia Benga, care a investit enorm, bani și suflet, dar și pentru Consiliul Județean, partenerul Metalului.  

Racolări în școli și licee: "Haideți să jucați la Gloria!"

În toamnă, mai mulți părinți ai unor copii - fotbaliști la diverse cluburi din Buzău, s-au arătat indignați de campania de racolare demarată prin școlile și liceele din oraș. Nici asta n-ar fi un lucru neapărat rău, dacă discuțiile ar fi fost sincere și nu s-ar fi lăsat, în unele cazuri de refuz, cu amenințări! Ziarul nostru adună în continuare mai multe mărturii ale unor părinți aflați în această situație și promitem să revenim cu dezvăluiri incredibile pe marginea acestui subiect!

Între timp...

...clubul nu vrea sub nici o formă să liciteze pentru marca Gloria Buzău, preferă să își desfășoare activitatea într-o fostă bucătărie și să plătească sute de milioane pe biletele de avion ale lui Tavabulabula, Tuikacau și Ratabacaca, rugbiști fidjieni de felul lor.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Amical Metalul - Lanuri, sîmbătă, de la 12.00
Meciuri amicale cu campioana!
Final de tur la Brăila

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU