Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5628 > Sport Nr. 5628 de luni, 12 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Campioana a început în forță seria amicalelor din ultima parte a pregătirilor


Arată la fel de bine!

Metalul Buzău - Dacia Unirea Brăila 2-0 (1-0)

articol de: Mihai BALTAG
Arată la fel de bine!
 

Metalul a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru sezonul de primăvară. După 9 zile în care s-a aflat în cantonament la Sărata Monteoru, campioana a susținut vineri dimineață, pe terenul sintetic din Crîng, un meci amical împotriva formației Dacia Unirea Brăila, componentă a celui de-al doilea eșalon.

Cu o formulă de start în care și-a făcut loc un singur nume nou, atacantul Ionuț Radu, Metalul a arătat, în primul test adevărat al iernii, că evoluțiile excelente din prima parte a campionatului au șanse să se repete și în primăvară. Același joc precis, cu trasee bine stabilite, pe care nici Dacia Brăila, formație aflată pe finalul pregătirilor, nu a reușit să-l contracareze. De altfel, brăilenii n-au avut nici o ocazie de gol în prima repriză, în care Metalul a reușit să puncteze o dată, prin atacantul Alin Iacob.

La reluare, antrenorul Vali Stan a testat, în centrul defensivei, doi tineri jucători de la Unirea Slobozia și Viitorul Domnești via Viitorul Constanța, pe parcursul celei de-a doua reprize mai intrînd și ceilalți jucători din lot. Cu excepția finalului, în care brăilenii s-au arătat mai periculoși, dar s-au lovit de opoziția lui Toader, campioana a dominat și partea secundă, Alin Iacob reșind "dubla" și aducînd primele zîmbete în tabăra campioanei, dar și speranțe pentru o primăvară cel puțin la fel de fructuoasă ca și sezonul de toamnă.

Metalul: Toader - Trăistar, Șt. Păun, Grăjdan, Spătaru - D. Ion, D. Stan, M. Pușcă, Bardaș - A. Iacob, I. Radu. După pauză, au mai evoluat M. Manea, R. Tănase, Dinciu, Piciu, P. Benga, I. Stancu, I. Badea, Lungoci. Antrenor: Vali Stan

Urmează CSM Focșani și Sporting Liești

Seria meciurilor de verificare stabilite pentru această pauză competițională continuă miercuri cînd, tot pe terenul sintetic, elevii lui Vali Stan vor întîlni colega de eșalon CSM Focșani. Tot la Buzău va mai juca Metalul și în următorul amical, sîmbătă, 17 februarie, adversari fiindu-i gălățenii de la Sporting Liești, pentru ca, la final, campioana să întîlnească, în deplasare, pe Suporter Club Oțelul Galați, miercuri, 21 februarie.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Amical Metalul - Lanuri, sîmbătă, de la 12.00
Meciuri amicale cu campioana!
Final de tur la Brăila

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU