Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5623 > Sport Nr. 5623 de luni, 5 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Marina Baboi, cea mai bună performanță a carierei: campioană națională de senioare!


Vitezissima!

Timpul Marinei, cel mai bun alergat în România în ultimii 13 ani

articol de: Mihai BALTAG
Vitezissima!
 

Cursă fantastică reușită sîmbătă seară de Marina Baboi, în finala probei de 60 de metri plat a Campionatelor Naționale de atletism indoor, seniori și tineret, competiție ce s-a desfășurat la sfîrșitul săptămînii trecute în sala din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Marina a cîștigat cursa cu timpul de 7.36, un nou PB, al treilea record personal într-o lună de zile, după 7.43 și 7.40 alergați în urmă cu două săptămîni, la primul Grand Prix atletic indoor al sezonului!

Totodată, acest rezultat înseamnă și cel mai bun timp alergat în România în ultimii 13 ani, de la acel 7.35 al Angelei Moroșanu din 2005!

În total, cu cele două medalii de aur cucerite sîmbătă seară, la seniori și tineret, Marina a ajuns la un total de 32 de titluri naționale, la 18 ani! (Vom reveni cu amănunte). 

Marina, imediat după cursă, în exclusivitate pentru sansanews.ro:

"A fost un vis de-al meu, să devin campioană națională de seniori și iată că am reușit! A fost extraordinar de greu, am avut emoții nu mari, ci super-mari, am simțit foarte multă presiune, toată lumea se aștepta să cîștig! Mă bucur enorm că am reușit!" 

Marina, mesaj pe facebook: "Am reușit sa îmi îmbunătățesc recordul personal, alergînd un timp de 7.36 s în proba de 60 m, devenind astfel campioană națională atît în rîndul Senioarelor, cît și a Tineretului. Reprezintă cea mai bună realizare a mea din carieră. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și care m-au susținut!!!" 

Ultima oră:

Marina Baboi a cucerit și un al treilea titlu de campioană națională la CN indoor din Capitală. Ieri seară, Marina a cîștigat proba de ștafetă 4x400 de metri cu CSA Steaua București, asigurînd primul schimb înttr-o formulă care le-a mai avut în componență pe Anamaria Nesteriuc, Florina Pierdevară și Bianca Răzor. Timpul scos de ștefata campioană: 3.29.24. Altfel, cu acel 7.36, timpul cu care a devenit sîmbătă seară noua campioană a României de senioare la 60 de metri plat o plasează pe Marina Baboi pe locul 5 în lume la categoria U20!

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU