Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5575 > Sport Nr. 5575 de marti, 14 noiembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Echipa de handbal feminin nu a pierdut nici un punct în primele 10 etape


Romeo Ilie: "Felicitări fetelor pentru dăruire!"

Trecerea sub tutela clubului Primăriei a adus siguranță financiară, dar nivelul a fost ridicat și în trecut, cînd nu erau foarte mulți bani

articol de: Mihai BALTAG
Romeo Ilie: "Felicitări fetelor pentru dăruire!"
 

 Echipa feminină de handbal nu a pierdut nici un punct în primele 10 etape ale campionatului, dar asta nu reprezintă o mare surpriză. Și în sezoanele trecute, cînd banii erau mult mai puțini, atunci cînd erau, fetele s-au comportat admirabil și au păstrat echipa la un nivel foarte ridicat.

Promovarea în Liga Națională reușită acum 2 ani, dar și prezența constantă la turneele de baraj stau mărturie că la formația de handbal feminin s-a lucrat foarte bine și în trecut. Asta, ca o paranteză și pentru ca adverărul să fie respectat, trecerea sub tutela clubului sportiv al Primăriei i-a adus echipei doar siguranța financiară. Performanță s-a făcut și în trecut, nu este nimic ieșit din comun ceea ce reușesc acum Romeo Ilie și jucătoarele sale.

"Trebuie să felicit fetele pentru dăruire. Îmi pare rău că rezervele nu se apropie de nivelul titularelor, dar lucrăm în continuare și sperăm să mai reducem din decalaj", a spus Romeo Ilie după meciul cîștigat duminică, la Sala Sporturilor, în fața celor de la Spartac București.

Despre șansele ca echipa sa să termine turul cu punctaj maxim, antrenorul crede că două jocuri mai sînt ceva mai grele, cel cu HCF Piatra Neamț și cel de la Tulcea: "Mai sînt două meciuri mai dificile pînă la finalul turului, acasă cu Piatra Neamț și la Tulcea, care are un parcurs foarte bun, dar sperăm să avem și noi evoluții la fel de bune în continuare și să ne menținem neînvinși". 

Mai vrea măcar două jucătoare  

Romeo Ilie a admis că lotul încă nu este așa cum își dorește și că ar mai avea nevoie de cel puțin două jucătoare care să vină în pauza de iarnă. Deocamdată, este aproape imposibil ca lotul să mai sufere modificări. "Spre deosebire de alte sporturi, la handbal toată lumea se află sub contract și nu poți să scoți jucătoare de la echipele adverse sau de la alte echipe din Ligă pentru că ar trebui să plătim niște grile, care sînt foarte mari. Și atunci sîntem în așteptare, sperăm să găsim măcar două jucătoare pentru retur, să stăm puțin mai liniștiți", a mai spus Romeo Ilie.  

Romeo Ilie despre...

...Anca Ionescu & Alina Horjea: "La experiența lor și la modul cum au evoluat de-a lungul întregii cariere, e și normal să-și impună jocul și să facă diferența. Asta și așteptăm de la ele" 

...Gabriela Drugău: "Încet-încet, face pași mici, dar hotărîți. Aveam semnale de astă vară cînd, într-un meci amical la Galați a dat 6 goluri, tot de pe extrema dreapta. Și-a culminat cu Dinamo, într-un meci oficial, etapa trecută, cînd a marcat 5 goluri. Încercăm să-i dăm mai mult credit".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU