Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5533 > Sport Nr. 5533 de vineri, 15 septembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Primul meci, prima victorie!


SCM Buzău - Neptun Constanța 28-25 (12-8)

articol de: Mihai BALTAG
SCM Buzău - Neptun Constanța 28-25 (12-8)
 

Start reușit în noul campionat al ligii secunde de handbal feminin pentru SCM Buzău. Într-un meci disputat miercuri seară, la Sala Sporturilor, în prima etapă a Diviziei A, echipa pregătită de Romeo Ilie s-a impus cu scorul de 28-25 (12-8) în fața lui Neptun Constanța.

Echipa buzoiană a condus meciul cu autoritate, tabela de marcaj înregistrînd, la un moment dat, în minutul 52, și o diferență de 9 goluri în favoarea buzoiencelor (25-16). Pe final însă, SCM a mai redus din turație, permițînd adversarelor să plece de la Buzău cu un scor mai strîns. La gazde, și-au făcut debutul și noile jucătoare, cel mai mult ieșind în evidență experimentata Alina Horjea, principala marcatoare, cu 11 reușite. Sîmbătă, Divizia A programează deja a doua etapă, în care SCM Buzău va întîlni, de la ora 12.00, la Plopeni, pe Activ.

Romeo Ilie, antrenor SCM Buzău: "Un joc mai bine pregătit de către noi, știam foarte bine jocul adversarelor. Am încercat să contracarăm punctele lor forte și în mare parte a jocului am reușit acest lucru și de aici s-a creat diferența. Încă mai avem de lucru la omogenizare și la răbdare în atac, încă nu avem răbdarea necesară să ducem atacul pînă la crearea pozițiilor ideale de finalizare. Cînd o să jucăm mai colectiv și o să avem răbdarea necesară, sigur altul va fi jocul. Și ne lipsește în continuare al treilea om la 9 metri, pînă va intra Tabarcea. (...) Trebuia să avem un avantaj mai mare, să nu avem probleme în retur, dar, ca de obicei, a intervenit relaxarea și pe final le-am permis să se apropie."

SCM Buzău: Laura Bujoiu, Ana Maria Micu, Denisa Matei - Elena Casian (1), Anca Ionescu (8), Cristiana Ciuplea (3), Alina Horjea (11), Nicoleta Vlad (3), Alexandra Vrabie (1), Cristina Alina Dragu (1), Mădălina Mureș, Gabriela Drugău, Roxana Tabarcea, Alina Lupu.

Rezultate prima etapă: Știința București - Activ Plopeni 37-20, Steaua București - CSS Tulcea 33-24, CSU Tîrgoviște - Danubius Călărași 27-24, Știința Bacău - CNOT Iași 27-26, Spartac București - Școala 181 București 26-26, Dinamo București - Piatra Neamț 21-32. CSM 2 București a stat.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU