Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5477 > Sport Nr. 5477 de luni, 26 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Handbal Municipal a pierdut una dintre cele mai bune jucătoare


Cristina Clisu s-a transferat la Danubius Galați!

Cristina a plecat cu inima îndoită de la Buzău

articol de: Mihai BALTAG
Cristina Clisu s-a transferat la Danubius Galați!
 

Handbal Municipal nu-și mai poate ține pe loc cele mai bune jucătoare. Lipsa unor perspective clare de viitor face ca echipa buzoiană să fie nevoită să se despartă de fetele care au avut un rol major și în sezonul care s-a încheiat cu participarea, pentru al 4-lea an la rînd, la turneul de baraj pentru Liga Națională.

Prima pe lista plecărilor din această vară este extrema dreapta Cristina Clisu (30 ani), care a semnat deja pentru un an cu Danubius Galați, formație pe care Handbal Municipal a întîlnit-o la barajul de la Sf. Gheorghe. "Din păcate, n-am avut ce face, a trebuit să o înțelegem. Era la final de contract și noi ce puteam să-i oferim? Tot promisiuni? Am simțit-o că a plecat cu inima îndoită de la Buzău și am discutat mult înainte să aleagă oferta Galațiului. Ea a atins vîrful de formă la baraj, a fost remarcată și sînt convins că se va impune fără probleme la noua ei echipă", a declarat președintele H.M.-ului, Ștefan Miloș. Pentru Cristina, Danubius Galați înseamnă a patra experiență în Liga Națională, ea mai evoluînd la acest nivel și pentru HCM Buzău, Rulmentul Brașov și CSM Sf. Gheorghe.

Cristina Oancea a fost la Trofeul Carpați!

Ieri s-a încheiat în Sala Sporturilor din Constanța Trofeul Carpați la Tineret, la care au participat naționalele de tineret la handbal feminin ale României, Rusiei, Olandei și Franței. Din lotul României a făcut parte și portărița Cristina Oancea, care a venit în iarnă la Handbal Municipal sub formă de împrumut de la Unirea Slobozia. România a cîștigat trofeul, iar Cristina a evoluat în toate cele 3 partide.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU