Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5470 > Sport Nr. 5470 de joi, 15 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Astăzi, de la ora 20.30, pe Stadionul "Gloria"


FC Buzău – Voința Lanuri, finala județeană a Cupei României

De la ora 19.00, în deschidere, meci de old-boys Gloria vs. selecționata județeană

articol de: Mihai BALTAG

Finala etapei județene a Cupei României aduce față în față, în această seară, pe Stadionul "Gloria", pe FC Buzău, formație nou promovată de curînd în Liga a 4-a și Voința Lanuri, echipă ce se simte excelent în această competiție, pe care a cîștigat-o de 3 ori, ultima dată anul trecut, după o finală cu Petrolul Berca.        

 Și acum, formația rîmniceană pornește ca mare favorită, numai că și FC Buzău, a demonstrat-o parcursul de pînă în ultimul act, este capabilă de surprize. Se anunță, așadar, o dispută extrem de atractivă, deschisă, pînă la urmă, oricărui rezultat. "Este a 26-a finală pe noul format al AJF. De 3 ani de zile această finală se joacă în nocturnă, vrem să păstrăm această tradiție și o să fie un spectacol fotbalistic. Cele mai bune echipe ajunse în această fază, Voința Lanuri și FC Buzău vor să ofere buzoienilor un adevărat regal fotbalistic. Mai ales că o să avem și invitați, eu îmi doresc ca tot ce înseamnă putere de decizie în județul Buzău, plus că va veni și conducerea Federației, să fie în tribună la acest joc", a spus președintele Asociației Județene de Fotbal, Adrian Petre. 

Drumul pînă în finală

FC BUZĂU (antrenor Vasile Tudose)
-etapa 1: FC Puiești – FC Buzău 0-3 (masa verde)
-etapa a 2-a: Știința Bălăceanu - FC Buzău 0-3 (masa verde) -16-imi: FC Buzău – Locomotiva Buzău 13-2 -optimi: FC Buzău – Diadema Gherăseni 8-1 (s-a jucat la Gherăseni)
-sferturi: FC Buzău – Victoria Boboc 5-3 (s-a jucat la Merei)
-semifinale: Victoria Grebănu – FC Buzău 0-4

VOINȚA LANURI (antrenor Tănase Lăptoiu)
-etapa 1: -
-etapa a 2-a: -
-16-imi: Phoenix Poșta Cîlnău – Voința Lanuri 1-3
-optimi: Partizanul Merei – Voința Lanuri 0-3
-sferturi: AS Glodeanu Siliștea – Voința Lanuri 1-6
-semifinale: Voința Lanuri – Petrolul Berca 4-0 

Meci de old-boys înainte de finală  Asociația Județeană de Fotbal a pregătit pentru ora 19.00, înaintea finalei, un meci al foștilor mari jucători care au activat de-a lungul timpului pentru Gloria și nu numai, denumit "Buzăul nu-și uită legendele". Astfel, cei care vor să-i vadă din nou pe teren pe Vasile Lazăr, Aurel Ionescu, Antonio Stoian, George Timiș, Gheorghe Dobre, Titi Mureșan, Dumitru Ghizdeanu, Gabriel Ibriș, Constantin Stan, Romeo Stan, Sandu Ionescu, Ion Balaur, Pompilică Stoica, Ion Profir, Costel Petre, Vasile Tudose, Gabriel Marcu, Ilie Stan, Gheorghe Tănase, Constantin Roșca, Costel Aluței, Gheorghe Craiu, Dumitru Coticiu, Valentin Stan, Silviu Popescu, Mugurel Kaizăr, Dumitru Marcu, Valentin Cerbu, Dan Paveliuc, Constantin Mircea, Valentin Cramer și Mihai Stoichiță sînt așteptați la stadionul din Crîng la meciul de old-boys Gloria Buzău – Selecționata județeană. "Am zis să ne îndreptăm atenția și către foști jucători ai Buzăului, cei care au depus suflet, au jucat și și-au dat sufletul pentru acest oraș și ne-am gîndit să facem un joc de old-boys între foști jucători ai Gloria Buzău cu foștii jucători din campionatele județene. Eu zic că va fi un real succes, domnul Stoichiță o să vină la Buzău, o să vină Ilie Stan, Ion Balaur, foști fotbaliști și din vechea generație, și cei care au promovat cu Gloria în anul 2007, Costel Petre, Romică Stan și mulți alții. La această selecționată antrenori vor fi Loni Nedelcu, cu Nicolae Anton și Ion Ioniță, iar la selecționata județeană antrenori vor fi Gheorghe Guiu, Constantin Jipa și Gheorghe Petroiu de la Pătîrlagele", a spus Adrian Petre.

Tombolă în pauză Surprizele pregătite de AJF vor continua în pauza finalei de Cupă, cînd va fi organizată o tombolă care va avea ca premii 10 bilete la Supercupa României Viitorul Constanța – FC Voluntari, 3 mingii și 2 tricouri JOMA. Totodată, AJF va acorda trofeele fair-play: Metalul (Liga a 4-a), Phoenix Poșta Cîlnău (Liga a 5-a) și FC Puiești (Liga a 6-a) și îi va premia pe golgeterii celor 3 ligi, seniori și juniori.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU