Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5446 > Sport Nr. 5446 de marti, 9 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Rachetomodeliștii buzoieni au început sezonul în forță


Florica Șercăianu, aur la etapa de Cupă Mondială din Bulgaria

Veste bună: Buzăul, gazda Europenelor din 2019

articol de: Mihai BALTAG
Florica Șercăianu, aur la etapa de Cupă Mondială din Bulgaria
 

Etapa de Cupă Mondială "Kaspichan Cup 2017" din Bulgaria, de la sfîrșitul lunii aprilie, a marcat deschiderea oficială a sezonului în rachetomodelism. Chiar de la prima competiție, buzoienii și-au impus punctul de vedere și totodată și-au reconfirmat valoarea, Florica Șercăianu (CSM) cucerind medalia de aur la clasa S7 (machete zburătoare).

Un alt sportiv român, Victor Mihai Pricop (Aerostar Bacău) a obținut medalia de argint la clasa S8 E/P (racheteplanoare radiocomandate).

Delegația buzoiană i-a mai cuprins pe Lucian Șercăianu, antrenor, un alt sportiv, Florin Guzu (CS Voința) și un oficial, Ion Guzu (CS Voința), președintele Juriului Internațional F.A.I. "A fost prima competiție oficială a sezonului 2017 în rachetomodelism la care am participat. Ne-am îndeplinit obiectivul pe care l-am avut la plecare. Acum, sperăm ca după mai bine de 10 ani să readucem pe meleaguri buzoiene Cupa Mondială la rachetomodelism, un obiectiv pentru îndeplinirea căruia avem nevoie de sprijinul financiar al CSM-ului și al autorităților locale", a punctat Lucian Șercăianu.

Buzăul va găzdui Campionatele Europene din 2019!

O veste bună pentru rachetomodelismul buzoian, în special și pentru sportul buzoian, în general. Peste doi ani, în august 2019, Buzăul va găzdui Campionatele Europene, hotărîrea fiind luată de F.A.I., la Lausanne, în Elveția. Altfel, înaintea Campionatelor Europene din acest an sportivii buzoieni vor lua startul la Campionatele Naționale, care vor fi organizate la Costești, între 30 iunie și 3 iulie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU