Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5407 > Sport Nr. 5407 de joi, 9 martie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Voleibalistele Hasdeului au cam o lună și jumătate să pregătească turneul semifinal


Griji pentru forma sportivă

Fetele ar fi încîntate dacă turneul ar fi organizat la Buzău

articol de: Mihai BALTAG
Griji pentru forma sportivă
 

Calificată de pe prima poziție - cîștigătoare a Seriei A a Diviziei Junioare, la turneul semifinal, echipa de volei a Colegiului Națională "B.P. Hasdeu" are la dispoziție aproximativ o lună și jumătate pentru a pregăti participarea la penultimul act al campionatului.

Pentru antrenorul Auraș Popescu se poate spune că grijile au început chiar după ultimul meci din sezonul regulat, cel de duminica trecută, din sala proprie, cîștigat la pas, 3-0 cu Unirea Iași. Pauza este foarte mare, iar echipa își va ieși din formă, se teme Auraș Popescu, dar este convins, în același timp că, împreună cu elevele sale, va remedia și acest neajuns. "Avem cam aproximativ o lună și jumătate pînă la turneul semifinal. Este o distanță destul de mare și echipa automat va ieși din forma sportivă în perioada imediat următoare. Trebuie să reușim, prin mijloacele pe care noi le folosim, să readucem echipa în forma sportivă la momentul turneului semifinal", a spus Auraș Popescu. 

Hasdeul are concurență puternică

Hasdeul va intra în așa-numita licitație pe care o va organiza Federația pentru atribuirea găzduirii turneului semifinal. Dacă va avea cîștig de cauză, ar fi pentru al doilea an la rînd cînd va organiza competiția. "Încercăm să aducem turneul la Buzău, nu ne va fi ușor, pentru că avem 3 echipe în București foarte puternice, care doresc și ele organizarea turneului semifinal. Oricum, una sau două din marile echipe ale României vor fi la Buzău dacă ne vor da nouă turneul semifinal", a precizat antrenorul Auraș Popescu. "Este mult mai bine dacă avem semifinala acasă și sper să reușim s-o avem aici. E altfel cînd ne odihnim acasă la noi, cînd jucăm în sala noastră, cînd avem alături de noi părinții, toți prietenii și toată lumea care vine să ne susțină mereu", a adăugat căpitanul echipei, Teodor Panait.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Calificare istorică!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU