Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5394 > Sport Nr. 5394 de luni, 20 februarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Olimpia a cîștigat și la "revanșă" cu CSM Focșani

Joia trecută, CSM Focșani - Olimpia 3-4 (1-1)

articol de: Mihai BALTAG
Olimpia a cîștigat și la "revanșă" cu CSM Focșani
 

În programul meciurilor amicale din această iarnă, Olimpia a avut stabilită și o "dublă" cu CSM Focșani, lidera Ligii a 4-a din județul vecin. Primul meci a avut loc pe 4 februarie, la Rm. Sărat, și a fost cîștigat de rîmniceni cu 3-1. Joia trecută, cele două echipe s-au întîlnit din nou, la Focșani, și de această dată rezultînd un meci spectaculos, cu multe goluri.

"Recitalul golurilor a fost deschis de rîmniceni, chiar prin căpitanul Ionuț Roman care, după 9 minute de la primul fluier al centralului, fructifică pasa venită de la Tuca. Gazdele reușesc egalarea în minutul 33 datorită șutului imparabil trimis de fostul jucător de Liga 1, Dorinel Popa. Chiar dacă jucătorii Olimpiei ratează 2 mari ocazii de a se desprinde pe tabelă, prima prin Tudor, a cărui minge trece prin fața porții și, apoi, prin Tuca Viorel care face o cursă de 30 m, intră în careu însă șutul trece puțin pe lîngă stîlpul din dreapta porții focșănene, la pauză cele două echipe intră la cabine egale, 1-1. La 7 minute de la reluare, gazdele reușesc să întoarcă scorul prin reușita lui Manu. Nu trec 3 minute și Chivu centrează în careu de pe partea dreaptă a atacului râmnicean, iar Sorin Bodoc, din plonjon, restabilește egalitatea, 2-2. Galben-albaștrii revin pe tabelă și reușesc să întoarcă scorul în minutul 63, atunci cînd Marius Tîrîlă trimite o minge în fața porții și Drăghici nu face decît să îndeplinească o simplă formalitate pentru ca, în minutul 77, Dicu Marius să prindă un șut formidabil de la aproximativ 35 m, făcînd ca scorul să devină 4-2 în favoarea Olimpiei. Gazdele mai au o tresărire de orgoliu cu 11 minute înainte de fluierul final prin același Manu care reușește dubla", notează site-ul oficial al echipei rîmnicene, olimpiaramnicusarat.wordpress.com.

Olimpia (repriza I): Jalbă - Tuca, Ceușel, Tîrîlă, Ghițulescu, Bodoc, Hîră, Chivu, Roman, Tudor, Crețu
Olimpia (repriza a II-a): Jalbă - Chivu (55 Tunea), Ceaușel, Tîrîlă, Tuca, Dicu M., Bodoc, Drăghici, Roman, Tudor( 60 Sava), Crețu (55 Dicu C.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU