Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5394 > Sport Nr. 5394 de luni, 20 februarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Amical din care toată lumea a avut de cîștigat


Metalul s-a făcut mare!

Metalul Buzău - Olimpia Rm. Sărat 2-1 (1-1)

articol de: Mihai BALTAG
Metalul s-a făcut mare!
 

Metalul chiar arată ca o echipă din Liga a 3-a, eșalon în care vrea să promoveze în iunie, după "dubla" de la baraj, în condițiile în care are deja în buzunar titlul de campioană! 

Seria de meciuri amicale tari a continuat pentru trupa lui Vali Stan și sîmbătă, pe terenul sintetic din Crîng, cînd adversară i-a fost Olimpia Rm. Sărat. O partidă în care cei doi antrenori, Stan și, respectiv, Tîrîlă, au avut la dispoziție, cu foarte puține excepții, cam tot ceea ce au mai bun în momentul de față. A rezultat o confruntare intensă, cel puțin de nivelul celui de-al treilea eșalon, acolo unde una este deja prezentă, iar cealaltă speră să evolueze din toamnă. Achiziția iernii pentru lidera Ligii a 4-a, golgeterul Valentin Lungoci, s-a făcut din nou remarcat, cu execuția din care a deschis scorul în minutul 18. Rîmnicenii au răspuns destul de repede, iar experimentatul Ionuț Roman a egalat în minutul 26, scor cu care s-a intrat și la pauză. În partea secundă, Stan și Tîrîlă au început să schimbe liniile, partida și-a păstrat în continuare aceeași notă de echilibru, însă pe final Valentin Rotaru a înscris pentru victoria Metalului, prima pentru ea în fața Olimpiei după aproape 12 ani, ultimul succes fiind consemnat în 2005, cînd ambele formații evoluau în Liga a 3-a! 

Metalul: Crețu - Șt. Păun, Benga, Grăjdan, M. Pușcă, M. Ion, Spătaru, C. Andrei, Al. Radu, D. Păun, Lungoci. Au mai jucat: Oprea - Toader, C. Pușcă, Val. Rotaru, D. Stan, Halîngă, Geambașu. Antrenor: Vali Stan

Olimpia: Jalbă - Tănase, Tîrîlă, Ceaușel, Bodoc, Dicu, Roman, Saim, Chivu, Crețu, Tuca. Au mai jucat: Hîră, Fl. Sava, Cl. Dicu. Antrenor: Marius Tîrîlă

Urmează Metalul - Metalosport, la Buzău sau la Galați

Metalul își va continua și în această săptămînă seria testelor împotriva unor adversari de categorie superioară. Miercuri, rămîne de văzut unde, în Crîng sau la Galați, echipa buzoiană va întîlni pe Metalosport, formație pregătită de fostul antrenor al Gloriei, Mihai Ciobanu, iar sîmbătă, pe sintetic, va primi vizita altor gălățeni, cei de la Sporting Liești, ambele divizionare C, colege de serie cu Olimpia.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU