Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5388 > Sport Nr. 5388 de vineri, 10 februarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Voleibalistele de la Hasdeu, din nou lidere!

Victorie cu LPS Unic Piatra Neamț în ultima etapă

articol de: Mihai BALTAG
Voleibalistele de la Hasdeu, din nou lidere!
 

Echipa de volei de la Colegiul Național "B.P. Hasdeu" a revenit pe prima poziție în clasamentul Seriei A a Diviziei Junioare în urma victoriei extrem de prețioase obținută duminica trecută, pe teren propriu, în fața celor de la LPS Unic Piatra Neamț.

Fetele lui Auraș Popescu s-au impus cu scorul de 3-1, după două seturi cîștigate de o manieră impresionantă, la 12 și la 15, un al treilea în care au cedat inițiativa și au pierdut la 19 și un al patrulea în care din nou n-au mai stat la discuție cu adversarele, act cîștigat la 11.

Auraș Popescu, antrenor: "Meciul cu Piatra Neamț a fsot un meci greu, dar fetele s-au mobilizat foarte bine, s-au pregătit foarte bine, ridicătoarea revenind cu 2 săptămîni înainte de acest meci, am reușit în final să facem un joc foarte bun și am cîștigat cu 3-1. Am revenit pe primul loc, o singură etapă am fost pe locul 2, după înfrîngerea de la Bacău, prima, din cauza faptului că ridicătoarea nu a putut să ajungă la acest meci și atunci a trebuit să facem o improvizație, am jucat cu cel mai bun trăgător, ridicător și lucrurile nu au mers atît de bine. Eu sper să rămînem pe primul loc și după terminarea returului".

Teodora Panait, căpitan: "A fost o victorie reușită, n-a fost nici un meci foarte ușor, dar nici cel mai dificil din campionat și am reușit să-l cîștigăm. Am fost mai relaxate în setul 3, cînd le-am lăsat în prima parte să ne conducă și după aceea ne-a fost greu să revenim. Am pierdut primul loc în clasament după meciul de la Bacău, dar în urma acestei victorii am reușit să revenim pe primul loc."

Irina Vlad, libero: "Ce pot spune despre meciul cu Piatra Neamț este că nu a fost chiar atît de ușor, dar nici cel mai greu din campionat, noi ne-am concentrat și așa am obținut victoria. Am fost foarte euforice că am cîștigat două seturi foarte repede și de aceea cred că în setul 3 ne-am cam înmuiat. Victoria aceasta ne-a ajutat să ajungem pe primul loc, din nou."

În următoarea etapă, hasdeencele vor evolua în deplasare cu Donaris Galați.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU