Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5366 > Sport Nr. 5366 de luni, 9 ianuarie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 32

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Handbal Municipal se va putea baza, din nou, în aproximativ o lună, pe una dintre cele mai bune jucătoare


Nu forțează revenirea

Roxana Tabarcea ar putea fi luată în calcule abia din retur

articol de: Mihai BALTAG
Nu forțează revenirea
 

De parcă n-ar fi avut și așa un lot limitat numeric, Handbal Municipal a fost obligată să se descurce aproape întreg sezonul de toamnă fără Roxana Tabarcea, una din jucătoarele polivalente ale echipei, nevoită să suporte o operație de menisc. Intervenția chirurgicală a fost o reușită, iar Roxana se află acum în plin proces de recuperare, însă n-a scăpat în totalitate de probleme. De aceea nu va forța o revenire pe teren, așteptînd să se recupereze complet.

"La momentul de față mă simt destul de bine, nu pot să spun că sînt recuperată complet. M-am operat de menisc și la operație doamna doctor mi-a spus că am și ligamentul parțial rupt, subțiat. Probabil că dacă nu mă voi opera, pentru că așa mi s-a zis, că ar trebui să mă operez dacă vreau să continui cu handbalul, însă eu n-am vrut să mă operez și dacă nu mă operez va trebui să-mi iau o orteză specială pentru genunchi. Nu știu exact cînd voi reveni, depinde și de cum mă simt, dar sper ca din retur să fiu aptă de joc complet", a spus Roxana.

"Nu vă puteți imagina prin ce-am trecut!"

Din cauza problemelor medicale, Roxana Tabarcea a fost nevoită să-și susțină colegele de pe margine în meciurile pe care echipa buzoiană le-a susținut în această perioadă. Cel mai greu a spus că i-a fost la meciurile derby cu Rapid și Dinamo, care au fost trăite la intensitate maximă. "Nu puteți să vă imaginați prin ce-am trecut pe bancă și în tribune, mai ales la cele mai importante meciuri, dar am sperat că o să fiu bine și asta mă rog în continuare, să mă fac bine și să pot să fiu din nou alături de ele", a mai spus Roxana. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Calificare istorică!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU