Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5327 > Sport Nr. 5327 de marti, 1 noiembrie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Antrenorul lui Handbal Municipal a dat de pămînt cu arbitrii care au condus meciul cu Rapid


Romeo Ilie: "Arbitraj infect!"

"Îți toarnă plumb în picioare, te demoralizează o astfel de manieră", a acuzat Ilie

articol de: Mihai BALTAG
Romeo Ilie: "Arbitraj infect!"
 

Handbal Municipal s-a temut poate cel mai puțin înaintea jocului de duminică, de la Sala Sporturilor, împotriva Ra­pidului, de arbitraj.

Altele erau problemele mari în tabăra buzoiencelor și în orice caz se anunța o dispută cu o favorită certă. Desfășurarea partidei, cel puțin în prima repriză, cu fetele lui Romeo Ilie jucînd de la egal la egal cu lidera clasamentului și cu marea favorită la promovarea directă în Liga Națională, a dat peste cap multe socoteli și a fost nevoie de cîteva decizii grotești ale cuplului Gal - Savu pentru ca Rapidul să se desprindă decisiv și, pe fondul unei căderi mai ales psihice ale gazdelor, să învingă la nu mai puțin de 15 goluri (25-43). Maniera de arbitraj l-a scos din sărite pe antrenorul Romeo Ilie care, la final, a avut un discurs extrem de dur la adresa celor doi arbitri pe care i-a crezut inițial de bună credință: "Ele erau deja demoralizate de la pauză, la vestiar toate erau dărîmate pur și simplu de arbitrajul ăsta infect al lor. Ne-au scos din mînă. La aceleași infracțiuni, decizii total opuse, pentru Rapid. Am crezut că, fiind tineri și că vor să promoveze, vor arbitra corect, dar dacă ei așa au înțeles să arbitreze un derby, ce să mai vorbim? Psihic îți toarnă plumb în picioare un astfel de arbitraj, dacă vezi că nu le lasă să joci, nu-ți dau decizii corecte, mai ești la joc? Te demoralizezi, nu poți să mai tragi. O să le facem un raport la arbitri, o să vorbesc și cu șeful arbitrilor, nu se poate așa ceva, e strigător la cer! Dacă te toacă în prima repriză, normal că-n a doua ce să mai joci? Te duce la 10 goluri, de acolo poți să mai joci ceva?"

Urmează "dubla" Școala 181 - SCM Pitești, în deplasare

Pentru echipa buzoiană urmează o "dublă" în deplasare, duminica aceasta în Capitală, cu Școala 181 București și o săptămînă la tîrziu la Pitești, cu SCM. Următorul joc în Sala Sporturilor va fi pe 20 noiembrie, cu Dinamo.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU