Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5274 > Sport Nr. 5274 de joi, 18 august 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Performanță remarcabilă pentru rachetomodelismul buzoian


Numai buzoieni pentru România la Mondialele din Ucraina!

Lucian Șercăianu este conducătorul delegației "tricolore"

articol de: Mihai Baltag
Numai buzoieni pentru România la Mondialele din Ucraina!
 

Rachetomodelismul buzoian face legea în România! Loturile de seniori și juniori, care vor participa între 22-30 august la Lvov, în Ucraina, la Campionatele Mondiale, sînt compuse, în întregime, din sportivi buzoieni.    
Astfel, cel de seniori îi are în componență pe Lucian Șercăianu (CSM), Alexandru Nica (CSM) și Gabriel Constantinescu (Chimia), în timp ce cel de juniori este compus din Cătălin Chelmuș (CSM), Eduard Stan (Chimia) și Ionuț Cimacenco (Palatul Copiilor). Tot un buzoian va conduce și delegația "tricoloră", Lucian Șercăianu, în calitate de Team Manager al echipei României! De altfel, este primul an în care echipa României este formată doar din 6 sportivi și toți buzoieni, din cauza situației financiare precare atît de la nivelul Fe­derației, cît și al cluburilor.
La Mondialele de rachetomodelism din Ucraina, ajunse la ediția a 21-a (seniori), respectiv a 12-a (juniori) vor fi prezente aproximativ 25 de țări, printre care SUA, China, Japonia, Canada, cu mare tradiție aeronautică.
Obiectiv, 2 medalii

România își propune la această ediție obținerea a două medalii, a anunțat Lucian Șercăianu: "Avînd în vedere numărul scăzut al sportivilor români participanți, ca obiectiv ne propunem obținerea de două medalii". La precedentele Mondiale, din 2014, din Bulgaria, România a cucerit două medalii de argint – seniori S7 machete și seniori S5 machete altitudine și una de bronz – juniori S7 machete. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU