Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5225 > Sport Nr. 5225 de miercuri, 8 iunie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

S-a ales praful


FRF, notificată oficial de abandonul Gloriei!

Echipa din Crîng fie se va desființa, fie va continua de la „județ“

articol de: Mihai Baltag
FRF, notificată oficial de abandonul Gloriei!
 

Gloria a anunțat ieri, oficial, Federația, prin lichidatorul judiciar, că nu se va prezenta la cele două meciuri de baraj pentru menținerea în eșalonul secund, cu Olimpia Satu Mare, care ar fi trebuit să se dispute aseară, la Satu Mare și sîmbătă, la Buzău.       
Tot oficial, asta înseamnă că Gloria va fi exclusă din campionat și va fi retrogradată în ultimul eșalon valoric din fotbalul județean. Dacă ar fi reușit măcar să se prezinte în cele două manșe ale barajului, echipa buzoiană ar fi retrogradat în Liga a 3-a.

Bunică, la Sport Total FM: "Clubul va  dispărea definitiv!"

Antrenorul secund Ro­mică Bunică a oferit luni seară, la Sport Total FM, ultimele detalii de la Gloria: „La eforturile pe care le-am făcut, meritam să se programeze acest baraj după recurs, pentru a avea o șansă. Se vede din avion că cei din FRF nu vor să ne acorde această șansă. Era clar că vom arunca banii de pomană pe deplasarea de la Satu Mare și de asta a decis și Viorel să nu ne mai prezentăm. Nu am putut să înștiințăm FRF-ul că nu vom putea merge la Satu Mare pentru că birourile de la club sînt închise, nici măcar secretara nu mai vine, iar din acest motiv apăream în continuare programați. Noi căutăm bani în stînga și în dreapta pentru judecarea recursului, asta ne interesează acum, 1.500 de lei pentru fiecare jucător și sînt 17. După mine, e clar că acest club va dispărea definitiv din fotbalul nostru, dar vrem ca măcar jucătorii să poată să-și găsească alte angajamente cu alte cluburi, pentru că sînt de perspectivă”, a declarat Bunică la „Trafic Sport”.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU