Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5203 > Sport Nr. 5203 de luni, 9 mai 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 30

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Veste mare pentru sportul buzoian


Ovidiu Ionescu, calificat oficial la JO de la Rio!

S-au mai calificat Eliza Samara și Daniela Dodean, iar Adrian Crișan mai așteaptă pînă pe 22 mai; mai poate merge și Berni Szocs, dacă România se califică și cu echipa feminină

articol de: Mihai Baltag
Ovidiu Ionescu, calificat oficial la JO de la Rio!
 

Sportul buzoian va avea, oficial, un re­prezentant la Jo­curile Olimpice de la Rio de Janeiro, din luna august! Confirmarea a venit la sfîrșitul săptămînii trecute, cînd Federația Internațională de Tenis de Masă a publicat clasamentele pe baza cărora s-au stabilit sportivii calificați la Olimpiadă.  
România are pînă acum 3 calificați, Eliza Samara și Daniela Dodean, în întrecerea feminină și pe buzoianul Ovidiu Ionescu, locul 70 mondial, în cea masculină! Un al 5-lea bilet îl mai așteaptă Adrian Crișan, anunțul în cazul său urmînd să vină pe 22 mai. "Conform comunicatului ITTF, FRTM are bucuria să vă anunțe că, pînă la aceasta oră, România participă la Rio cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara  și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, la Rio, de către Ovidiu Ionescu. Emoții mari, în continuare, pentru Adrian Crișan, care are toate  ansele de a se califica, acest lucru urmînd a fi confirmat pe data de 22 mai. În ceea ce prive te proba pe echipe feminin, confirmarea calificării va veni, în data de 20 mai, de la ITTF", anunță FRTM. Dacă România se va califica și la echipe feminin, atunci va participa și Bernadette Szocs, însă ea nu va avea dreptul de a concura în proba individuală.

Cristi Romanescu, președinte FRTM:

"Această calificare este o consecință a muncii susținute și perseverente a întregii echipe a tenisului de masă românesc, formată din sportivi, antrenori, parteneri și staff-ul Federației. Me­rităm un moment de bucurie, pe care spe­răm să-l transformăm într-un moment de glorie!".
Beatrice Romanescu, director de comunicare FRTM:
"După calculele noastre, echipa Ro­mâniei (n.r. de fete) e calificată. Sînt calcule foarte elaborate, dificil de înțeles pentru ci­neva din afara feno­menului. Așteptăm în­să comunicatul oficial al federației internaționale ca să fim siguri".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU