Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5201 > Sport Nr. 5201 de joi, 5 mai 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 30

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Antrenorul Gloriei deplînge soarta Ceahlăului, dar recunoaște că nici echipa sa nu stă mai bine decît fosta divizionară A


Viorel Ion: "Va fi dezastru!"

Gloria mai trebuie să facă rost de cel puțin 600 de milioane de lei vechi pentru a termina sezonul

articol de: Mihai Baltag
Viorel Ion: "Va fi dezastru!"
 

Situația în care a ajuns una dintre echipele de tradiție ale fotbalului românesc, Ceahlăul Piatra Neamț, l-a impreso­nat și pe antrenorul Gloriei, o formație aflată, la rîndul ei, într-o postură dacă nu asemănătoare, nici foarte departe de gruparea nemțeană.  
Părăsită de jucători, antrenori și conducere, fosta divizionară A este practic retrogradată în Liga a 3-a și a ajuns să abordeze cu juniorii ultimele etape ale play-out-ului. Pentru deplasarea de la Buzău, puștii din Piatra Neamț s-au trezit la 4 dimineața, iar o oră mai tîrziu s-au urcat într-un microbuz cu destinația Crîng! "Ceahlăul este cel mai bun exemplu cam unde ne aflăm acum în fotbal. Dacă nu se pune piciorul în prag peste tot, va fi din ce în ce mai rău, va fi dezastru! Am înțeles că au venit în ziua meciului, unii cu o mașină personală. Dar să nu credeți că noi sîntem mai departe de ei! De exemplu, pentru Berceni nu avem autocar, la cel care ne-a dat pînă acum nu s-a achitat. Important e că n-avem datorii la arbitraj, am reușit și astăzi (n.r. sîmbăta trecută) să fiu ajutat de prieteni și de oamenii de bine, de-am găsit suma de 80 de milioane. Nu e orice sumă, mai sînt atîtea meciuri, ne-ar mai trebui încă vreo 600 de milioane pînă la final. Să vedem de unde mai luăm, 10 de colo, 15 de dincolo, mai sînt oameni care încă se mai gîndesc la Gloria Buzău!", a spus Viorel Ion la finalul meciului cîștigat cu 8-1 împotriva Ceahlăului.

Play-out-ul încă se joacă!

Referitor la lupta pentru salvarea de la retrogradare din play-out, Viorel Ion a fost de părere că nimic nu este încă decis, chiar dacă Gloria ocupă, după 4 etape, prima poziție, la o diferență de 4 puncte de următoarele clasate. "Nu-i totul terminat, e adevărat că sîntem pe primul loc în play-out, asta-i foarte bine, ne-am distanțat la 4 puncte, dar se joacă în continuare, s-au strîns toate echipele acolo, și Suceava, și Balotești, și Berceni, și noi", a mai spus antrenorul Gloriei.

 

COMENTARII

CETATEAN:
DEZASTRU PENTRU VOI ,,, NU PENTRU NOI
DEZASTRU PENTRU VOI ,,, NU PENTRU NOI
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU