Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5175 > Sport Nr. 5175 de luni, 28 martie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 29

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Rugbiștii buzoieni au făcut prăpăd pe terenul campioanei la zi a D.N.S., în etapa a 2-a a Cupei României


"Stejari" de senzație!

Știința Petroșani - Stejarul Buzău 0-36 (0-22)

"Stejari" de senzație!
 

Rezultat de senzație reușit de Stejarul sîmbătă, la Petroșani, în etapa a 2-a a Cupei României, Grupa a 2-a valorică, Seria Roșie!
După o evoluție senzațională, în care nu le-a oferit gazdelor nici o șansă, echipa buzoiană a reușit să se impună cu scorul de 36-0 în fața formației locale Știința, nimeni alta decît campioana la zi a Diviziei Naționale de Seniori! Teoretic, cel puțin pe hîrtie, se anunța o dispută echilibrată, e adevărat, cu băieții lui Costică Merșoiu pornind ca favoriți. Mixul propus din această iarnă, cu foștii internaționali Baraulea și Tatu, plus jucători cu experiența SuperLigii precum Nițu, Bulearcă ori Tănase, alături de buzoienii rămași în lot începe să funcționeze, jocul merge și adversarii se conving că au șanse tot mai puține. Așa a pățit-o Bîrladul, în amicalul precompetițional, așa a pățit-o Aradul, în runda inaugurală, așa i s-a întîmplat și Științei Petroșani în meciul de sîmbătă. Povestea partidei s-a scris încă din prima repriză, cînd Stejarul a punctat la foc automat: 22-0! După pauză, Merșoiu a schimbat treptat în echipă, oferindu-le tuturor celor din lot minute bune în teren, dar buzoienii au păstrat același ritm nebun și au mai reușit să puncteze de alte 14 ori, scor final 36-0! Punctele Stejarului au fost semnate de Alin Dumitrache - 2 eseuri, Vlad Tănase - 1 eseu, Marius Trifan - 1 eseu, George Moise - 1 eseu, Mădălin Caloian - 1 transformare, Teodor Nițu - 1 lovitură de pedeapsă și 3 transformări. Duminică, 3 aprilie, de la ora 11.00, în Parcul Tineretului, în etapa a 3-a, Stejarul întîlnește pe CS Mănăștur.
Stejarul: Baraulea (căp.), Dinu, Trifan, Platon, Tatu, Barbu, Bulearcă, Tănase, Cocîrlă, Nițu, Iordan, Stuparu, Dumitrache, Gongu, Caloian. Au mai jucat: Suflea, Moise, Baboiu, Spătărescu, Dogaru, Constantin, Mănicu. Antre­nor: Costică Merșoiu
 
Cupa României, Grupa a 2-a valorică, Etapa a 2-a
Seria Albastră
Suceava - Bîrlad  13-22
Năvodari - Galați  27-15
Clasament
1.Năvodari  10
2.Bîrlad 5
3.Galați  4
4.Suceava  0
Seria roșie
Petroșani - Stejarul  0-36
Mănăștur -Arad  31-12
 Clasament
1.STEJARUL 9
2.Mănăștur  5
3.Arad  0
4.Petroșani  0

Declarații după meci:

Vasile Niță, preșe­din­te Stejarul:
"Băieții au jucat extraordinar! Un joc combinativ, cu placaje bune, dacă terenul era mai uscat, scorul ar fi fost sigur mai mare. Au evoluat toți din lot, și acesta este un cîștig mare pentru noi. Mă bucur că începe să se lege jocul, începe să se facă acea sudură de care vorbeam".
Costică Merșoiu, antre­nor Stejarul:
"Apărarea a fost punctul nostru forte, s-au apărat foarte bine, om la om. Mai sînt multe de pus la punct, mai este de muncă, tot timpul e loc de mai bine."

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU