Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5120 > Sport Nr. 5120 de luni, 11 ianuarie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 25

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Sfîrșit de vacanță și pentru fotbaliștii Gloriei


Start în 2016!

Viorel Ion își așteaptă elevii la stadion la ora 15.00

articol de: Mihai Baltag
Start în 2016!
 

Vacanța fotbaliș­tilor Gloriei va lua astăzi sfîrșit. Începînd cu ora 15.00, Viorel Ion și-a chemat jucătorii din nou la antrenamente pentru a relua pregătirile în vederea ultimei părți a sezonului regulat și a play-off-ului sau play-out-ului. În principiu, se va pleca în această iarnă și într-un stagiu de pregătire, staff-ul analizînd mai multe variante, una dintre ele pe Valea Prahovei. În privința lotului care se va prezenta luni la reunire, Viorel Ion îi așteaptă pe toți cei care au încheiat prima parte a sezonului, eventualele modificări urmînd să apară în perioada ulterioară reunirii. Antrenorul Gloriei își dorește și întărirea lotului, purtînd discuții cu atacantul Bobi Verdeș și mijlocașul Marius Cocîrlă, doi jucători care au mai evoluat în trecut în Crîng. Bobi a evoluat în prima parte a campionatului la FC Olt, în Liga a 3-a, în timp ce Cocîrlă, care a jucat în tur pentru Concordia 2 Chiajna, tocmai a fost desemnat într-o anchetă realizată de Ilfov Sport cel mai bun jucător al echipelor ilfovene din cel de-al treilea eșalon. "Sîntem în discuții cu cei doi jucători, îi cunosc foarte bine, ne-ar fi de un mare ajutor, să vedem acum și dacă vom reuși să-i aducem. De asemenea, mai urmărim și un atacant francez. Evident, îmi doresc și ca toți să rămînă, dar nu știu dacă vom reuși", a spus antrenorul Viorel Ion. Liga a 2-a se va relua pe 27 februarie, dar atunci Gloria va avea pauză, urmînd să dispute primul meci oficial din 2016 pe 5 martie, în deplasare cu Oțelul Galați. Momentan, după un tur de campionat și 5 etape din retur, Gloria ocupă locul 7, cu 23 de puncte, cu două mai puține decît SC Bacău, ocupanta poziției a 6-a, ultima care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat.

Dăniță și Stoicescu în staff!

Mutări au apărut însă la nivelul staff-ului, unde Iulian Dăniță își va continua activitatea ca director sportiv, iar Cristi Stoicescu ca antrenor cu portarii.
"Cei doi ne vor ajuta în continuare foarte mult, la ce experiență uriașă au acumulat pînă acum! Dar să știți că, în caz de forță majoră, de mare nevoie, ei vor fi pregătiți să intre și pe teren!", a mai spus Viorel Ion. Iulian Dăniță a împlinit în octombrie anul trecut 40 de ani, iar Cristi Stoicescu va împlini în martie 36 de ani.


 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU