Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5120 > Sport Nr. 5120 de luni, 11 ianuarie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 25

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cu două victorii și o înfrîngere,


H.M. Buzău, locul 2 la Cupa Municipiului Pitești

Turneul a fost cîștigat de CSM Slatina

articol de: Mihai Baltag
H.M. Buzău, locul 2 la Cupa Municipiului Pitești
 

Handbal Municipal a trecut la ca­pitolul "cîștiguri" par­ticiparea la Cupa Municipiului Pi­tești, tur­neu amical organizat vineri și sîmbătă de colega de eșalon din cealaltă serie, SCM și la care au mai fost pre­zente ale două divizionare secunde, CSM Slatina și Activ Plopeni.    
         
Cu două victorii, în fața echipei gazdă și a celei din Plopeni și cu o înfrîngere, suferită în fața lui CSM Slatina, care avea să și cîștige competiția, formația buzoiană s-a clasat în final pe locul 2. Cel mai bine au stat lucrurile în primul meci, vineri dimineață, cel disputat contra gazdelor, cîștigat de fetele lui Romeo Ilie la limită, 32-31. Fără Anca Ionescu, accidentată și care nici n-a mai făcut deplasarea, cu Larisa Baciu abia revenită la echipă după vacanța din Italia și neintrată în ritm și cu Daniela Udrea, proaspăt refăcută după o accidentare, echipa buzoiană a resimțit din plin subțirimea lotului. Asta nu le-a împiedicat însă pe fete să evolueze la nivel înalt și să bifeze la final prima victorie, fie amicală, a noului an. „Am avut și 5 goluri avantaj cu cîteva minute înainte de final, dar n-am reușit să avem aceeași concentrare pînă la final. Este bine că am văzut care ar fi deficiențele și unde mai avem de lucrat”, a spus după acest meci antrenorul Romeo Ilie. Conform programului, la doar cîteva ore, buzoiencele au revenit pe teren pentru meciul 2, cu CSM Slatina, formație care a venit la Pitești cu un lot numeros, dar și valoros, care are în componență și două foste jucătoare ale Buzăului, Florina Biro și Oana Bidașcu. A rezultat o partidă în care echipa buzoiană nu a contat și a sfîrșit prin a fi învinsă la o diferență categorică, 24-33! „N-am jucat nimic, au fost obosite, nu s-au concentrat, dar nici nu puteam să facem față cu același 7 în interval de doar cîteva ore”, a punctat Romeo Ilie. Handbal Municipal și-a revenit însă sîmbătă dimineață, în ultimul meci, cîștigat la o diferență de 6 goluri în fața Plopeniului. Concluziile după acest turneu? „Pentru noi a fost un mare cîștig acest turneu, am reușit să jucăm 3 meciuri, să ne intrăm în ritm după o pauză destul de lungă. Din păcate, nu ne-am putut baza pe Anca Ionescu, accidentată și care nici n-a mai venit cu noi, Larisa Baciu a avut doar 4 antrenamente cu echipa și abia la ultimul meci a fost în formă, iar Daniela Udrea abia a revenit după o accidentare. Avem probleme la 9 metri, asta mă îngrijorează!”, a mai spus Romeo Ilie.
Lotul H.M. Buzău la Pitești: Delia Bohotici, Denisa Matei, Alina Lupu – Roxana Tabarcea, Simona Duță, Cristina Clisu, Mirela Vîlcu, Larisa Baciu, Daniela Udrea, Laura Zafiriadis, Alexandra Ciolpan.

Miercuri, posibil amical cu CSM 2 București

Pînă la meciul de sîmbăta viitoare, de la Tîrgoviște, din prima etapă a returului, Handbal Municipal ar mai putea disputa un ultim test miercuri dimineață, la Plopeni. Echipa buzoiană are în plan un amical cu colega de serie CSM 2 București, care se află în cantonament în zonă, dar partida nu este încă sută la sută bătută în cuie.

 

COMENTARII

Anonim Anonim :
Asa ceva ?
E incredibil cum la aceasta echipa unele jucatoare care nu au nici o treaba cu handbalul , carora le place sa ia laurii fetelor care trag greul , sunt tinute in puf si mult prea slavite ! Este jalnic .. patetic as putea spune ca sunt apreciate rebuturile si nu sunt recunoscute adevaratele merite !! :)
Ramona:
Interes
Cred ca ar fi cazul sa spunem lucrurilor pe nume. Insistam cu Baciu dar insistam degeaba.A fost in vacanta ,ok nimic de spus dar scuzele ca "nu si a reintrat in forma" sunt banale. Handbalul nu se uita intr o luna si nici conditia fizica nu ti o pierzi atat de repede,dar cum poate o jucatoare sa dea randament cand in fiecare seara frecventeaza barurile si cluburile?!
Anonim Anonim:
Despre ce vorbim ?
Intr-adevar Ramona, Baciu mi se pare o pierdere de timp . este de aproximativ 4 ani sau 3 la Buzau si pana acum nu a demonstrat nimic nimanui. Se vede din tribuna clar ca Romeo i-a dat de fiecare data sansa sa joace. Dar degeaba,mereu aceeasi placa . Si cum e posibil tu ca antrenor sa iti lasi "una dintre jucatoarele de baza " sa plece in vacanta in timp ce restul fetelor fac antrenament zi de zi ? Nu mi se pare corect pentru restul colectivului. S-a luat vreo masura in privinta asta ? Pentru ca e de condamnat atitudinea conducerii in privinta asta .
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU