Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5086 > Sport Nr. 5086 de marti, 17 noiembrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Unirea Slobozia și Gloria și-au împărțit victoriile în meciurile de duminică, de la juniori republicani,


A-ul doar prima repriză, B-ul după pauză!

Slobozia - Gloria 7-4 (A) și 1-3 (B)

articol de: Mihai Baltag
A-ul doar prima repriză, B-ul după pauză!
 

Multe goluri în "dubla" dintre Uni­rea Slobozia și Gloria de duminică, de la juniori republicani, programată în penultima etapă a turului. 15 goluri s-au marcat în total în cele două partide, din care 11 au fost în disputa de la A. Dacă "juniorii mari" au reușit o primă repriză excelentă, în care au condus în două rînduri, cedînd apoi după pauză, "juniorii mici" au fost irezistibili în repriza a doua, în care au marcat cele 3 goluri, reușita gazdelor venind în minutele de prelungire. Tinerii fotbaliști din Crîng vor încheia prima parte a sezonului sîmbătă, pe sintetic, împotriva Deltei Tulcea.
Juniori A: Slobozia -Gloria 7-4 (3-3)
Reprize diametral opuse pentru Juniorii A. După o primă parte în care totul a funcționat aproape perfect, Gloria a cedat complet inițiativa după pauză. În primele 45 de minute, echipa buzoiană și-a continuat seria evoluțiilor foarte bune din ultima perioadă și a condus în două rînduri, 2-1 și 3-2, gazdele izbutind golul egalizator înainte de pauză. Cu Bălan, Spătaru și Dimian, aflați în vederile primei echipe ca soluții U19, dar fără Fl. Radu, suspendat, Gloria a legat bine jocul și părea că, după remiza de la pauză, își va impune punctul de vedere la reluare. Din păcate, nu s-a întîmplat așa. Lovită și de ghinion la accidentările a doi oameni importanți din defensivă, Tatu și Cojanu, echipa buzoiană a tot cedat teren, iar gazdele au marcat gol după gol. Gloria a mai punctat o dată, pentru 6-4, dar a fost prea tîrziu, Slobozia mai marcînd o dată pînă la final: 7-4.
Pentru Gloria, cele 4 reușite au aparținut lui Bălan (2), Spătaru și Șerban. "E frustrant să înscrii 4 goluri în deplasare și să nu te alegi cu nimic", a fost marele regret al băieților lui Costică Stan.
Gloria A: Andrieș -Tatu, Dănițoiu, Gribincea, Dragomir - Șileanu, Cojanu, Dimian, Spătaru - Vl. Ciurea, Bălan. Au mai jucat: Răican, Munteanu, Șerban, Ciocan și Bărbulescu. Antrenor: Constantin Stan
Juniori B: Slobozia - Gloria 1-3 (0-0)
La Juniori B, o mică performanță! Puștii lui Nicolae Anton au reușit să lege la Slobozia a doua victorie la rînd din campionat, după ce, cu o etapă în urmă, bătuseră în Crîng pe Dunărea Călărași. Poate și motivați de această victorie, tinerii buzoieni au fost la înălțime și la Slobozia. Diferența s-a făcut în repriza a 2-a, controlată cu autoritate de oaspeți. Rotaru a deschis scorul, iar Matei Constantinescu, cu o "dublă", a stabilit definitiv destinația celor 3 puncte. Golul gazdelor, din prelungiri, n-a mai contat. "Mi-a plăcut că au arătat multă dăruire, mult spirit de echipă, s-au mobilizat și au jucat exact ceea ce le-am cerut. Toate golurile noastre au venit după faze lucrate, jocul începe să se lege de la meci la meci", a spus antrenorul Nicolae Anton.
Gloria B: David - Mitrea, Nicoare, Oprea, Iamandi - Panait, Untaru, Feraru, Istudor (Duman) - M. Constantinescu, Duman. Antrenor: Nicolae Anton.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Simona Stancu, în elita arbitrajului mondial!
HC Buzău - Dobrogea Sud Constanța, joi, de la 18.00!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU