Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5060 > Sport Nr. 5060 de luni, 12 octombrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Derby-uri de calitate la republicani

Derby-uri de calitate la republicani
 

Echipele de juniori republicani de la Gloria și de la LPS au produs sîmbătă, pe sintetic, două partide foarte atractive, cu orgolii, pozitive, și de o parte, și de cealaltă. Pe hîrtie, LPS se anunța echipa mai bună în ambele întîlniri, însă Gloria, cu același handicap major, al diferenței de vîrstă, a reușit să facă față cu brio situației.     
Juniori A:
Gloria - LPS 0-2 (0-1)
Fără 3 titulari, jucători de bază - Tatu, Gribincea și Ciurea, Gloria a ales o partitură defensivă, tactică la care a picat ca o mănușă și venirea lui Răzvan Dimian, de la echipa mare. Din păcate pentru ea, la ultima fază a primei reprize, defensiva Gloriei a cedat, iar LPS-ul a intrat în avantaj minim la pauză. Cu doi mijlocași reprofilați în atacanți, Luigi Marin și Bărbulescu, Gloria a mizat tot pe cartea apărării și din nou lucrurile au funcționat foarte bine pînă în final, cînd LPS-ul a înscris și golul 2. "La ce echipă am putut să aliniem, ne-am descurcat foarte bine, iar băieții au jucat admirabil! Dacă intram cu 0-0 la pauză, ar fi fost și mai bine și poate am fi ținut de rezultat. Ne-am apărat foarte bine, de acest aspect sînt foarte mulțumit, dar n-am avut atacul și am fost nevoit să improvizez", a spus antrenorul Gloriei A, Constantin Stan.
Gloria A: Andrieș - Munteanu, Dănițoiu, Dimian, Dragomir - Șerban, Fl. Radu, Cojanu, Șileanu - L. Marin (D. Gheorghe), Bărbulescu (Răican). Antrenor: Constantin Stan
Juniori B:
Gloria - LPS 2-2 (1-0)
Și mai spectaculoasă a fost partida de la Juniori B. "Transferat" de la A, unde tocmai avusese o evoluție remarcabilă, portarul Cosmin Andrieș a fost unul dintre atuurile Gloriei. Cu poarta mai sigură, gazdele au forțat mai mult atacul, și Matei Constantinescu a deschis scorul în prima repriză, singura reușită pînă la pauză. La reluare, LPS-ul a început mai bine și a reușit să întoarcă rezultatul, dar la ultima fază Oprea a adus bucuria în tabăra Gloriei: 2-2! "Un rezultat echitabil, trebuie să fim corecți. De cîștigat au avut însă ambele echipe, ocazii multe de ambele părți, orgolii în sensul bun al cuvîntului. Băieții au crezut tot timpul în ei, mi-a plăcut că s-au bucurat cu toții la reușite și sîntem pe o curbă ascendentă", a spus antrenorul Gloriei B, Nicolae Anton.
Gloria B: Andrieș - Mitrea, Oprea, Nicoare, Iamandi - Duman (Badea), Leu, Luca Constantinescu, Istudor - Rotaru, Matei Constantinescu. Antrenor: Nicolae Anton

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU