Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4955 > Sport Nr. 4955 de vineri, 15 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Antrenorul a primit puteri sporite la clubul din Crîng


Viorel Ion, manager general al Gloriei!

Atribuțiile vor fi împărțite cu președintele Dan Tulpan

articol de: Mihai BALTAG
Viorel Ion, manager general al Gloriei!
 

Gloria are gînduri mari pentru viitorul campionat! Antre­no­rul Viorel Ion a primit puteri sporite în cadrul clubului din Crîng, fiind numit manager general. Din această postură, se va ocupa de tot ceea ce înseamnă managementul clubului, de activitatea Centrului de Copii și Juniori, de transferurile la prima echipă și va încerca să atragă bani mai mulți la echipă.     

Viorel Ion își va împărți atribuțiile cu președintele Dan Tulpan. "Am hotărît, împreună cu Viorel, să devină  manager general, cu o seamă de atribuții pe care ni le vom împărți reciproc și vom stabili ulterior care sînt atribuțiile fiecăruia dintre noi, dar, ceea ce este important, este că Viorel este manager general! Asta spune foarte mult și sigur volumul de muncă al lui Viorel va fi mult mai mare. Asta înseamnă conceptul de management asupra clubului, despre perspectiva mai apropiată sau mai îndepărtată a clubului vis-a-vis de Centrul de Copii și Juniori, de transferurile la echipa mare, de obiectivele pe care ni le asumăm și cel mai important este această situație financiară. Am discutat și cu Viorel, problema cea mai spinoasă este cea financiară. Aici Viorel vrea să se implice și a făcut-o de atîtea ori în sezonul acesta, s-a implicat cu diverși oameni de afaceri care au mai venit lîngă noi și ne-au ajutat în momente grele. Au fost situații în care n-am avut nici bani de arbitraj. Este rușinos, dar totuși am ținut steagul sus și sper în continuare să îl ținem, ca acest club să existe!", a declarat preșe­dintele Dan Tulpan.

Viorel, dezvăluire-șoc: "Am vrut să  renunț la fotbal!"

Pentru Viorel Ion, mutarea a venit într-un moment în care nu a fost departe de a lua o decizie-șoc! Antrenorul a dezvăluit că a fost la un pas să renunțe la fotbal, dată fiind situația în care se găsește acest sport în România. "Vă spun sincer, la un moment dat am avut și momente cînd am vrut să renunț, dar nu să renunț în timpul campionatului. Am zis să îl duc la bun sfîrșit și apoi să renunț. Dar nu să renunț la Gloria Buzău, ci pur și simplu la fotbal, la ceea ce se întîmplă
la cam toate echipele. Pur și simplu ți se face lehamite. Și am zis că mai bine mă retrag, mă duc, stau pe la Mărăcineni, plantez livezi, fac altceva în loc de fotbal!", a dezvăluit Viorel Ion.

Cristian Teodorescu, director de marketing

În afara propulsării lui Viorel Ion ca ma­nager general al clu­bului, Gloria va avea un alt nume nou în organigramă. Este vorba despre fostul arbitru internațional Cristian Teodorescu, numit în funcția de director de marketing.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU