Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4951 > Sport Nr. 4951 de luni, 11 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria a învins-o pe CF Brăila cu un Pălimaru dezlănțuit și s-a instalat confortabil pe podium


Clement x4

Gloria Buzău – CF Brăila 4-1 (1-0)

articol de: Mihai BALTAG
Clement x4
 

Gloria a urmărit cu sfințenie și sîmbătă, în fața Brăilei, obiectivul asumat pentru play-off, cel de-al treilea loc pe podium. Viorel Ion a trimis în teren toate numele grele și, cum de cealaltă parte Alin Pînzaru a gîndit o altă strategie, cu mai mulți tineri ori cu jucători mai puțin folosiți, meciul avea să se transforme într-un joc de-a șoarecele cu pisica.            
E adevărat, ceva mai echilibrat în prima jumătate de oră, dacă așa se poate spune pînă cînd Gloria a reușit să-și regleze tirul. Brăila a încercat să mizeze pe experiența fundașilor, dar la prima greșeală reduta oaspeților a cedat. Spiridon l-a trîntit pe Bobe în careu, penalty, iar Pălimaru și-a anunțat ziua fantastică cu o execuție impecabilă de la punctul cu var (27): 1-0. Golul parcă i-a năucit pe brăileni, care au scăpat ieftin pînă la pauză. Nici Pălimaru (36), nici Dedu (38), ajunși singuri cu Mitrea n-au reușit să înscrie! Avantaj minim la pauză, lucrurile sub control. La reluare, și-a arătat și Brăila colții. Poate la singura ei mare ocazie, Stîngaciu a scăpat singur de la jumătatea terenului, dar a preferat să șuteze din marginea careului și Sîrbu a respins cu piciorul (53). După aceea, jocul chiar a curs într-o singură direcție, cu Mitrea în rol de gafeur-șef. Ghiță a șutat puternic din afara careului, mingea a sărit din pieptul portarului brăilean și de la 4-5 metri Pălimaru a trimis-o în plasă (66): 2-0. Tot Pălimaru (68) a șutat a colțul scurt, dar de data aceasta Mitrea a fost atent și a respins în corner. Cu motoarele turate la maxim și în fața unei formații resemnate, Gloria și-a continuat iureșul, a șutat și Răduca din interior, iarăși Mitrea n-a reținut și tot Pălimaru a fost de serviciu, pentru hattrick (72): 3-0! Dar Cleo e de neoprit! Răduca i-a recentrat la o palmă de poartă și golgeterul Gloriei și-a trecut în cont și a patra reușită (76): 4-0! Ca să arate că n-a venit totuși pînă la Buzău doar ca să fie drumul cu oameni, Brăilei i-a revenit puțin pulsul spre final, cînd Novello, care îi marcase lui Sîrbu două goluri și cu o săptămînă în urmă, a recidivat, dar reușita italianului n-are nici o importanță (86): 4-1. 5 puncte sînt acum între Gloria, locul 3 și restul lumii. Obiectiv aproape îndeplinit!


Gloria: Sîrbu - A. Iordache, Dăniță, Vlaicu (46 Amet), Ghiță - Cl. Dumitrescu, Marcu - Bobe (78 Koprindzhiyski), Dedu, Tigoianu (41 Răduca) - Pălimaru. Antrenor: Viorel Ion
CF Brăila: Mitrea - Spiridon, Bîrsănel, Ghiocel (46 Stîngaciu), Necoară - Spătaru, Dojcinovic, G. Iordache (73 G. Gheorghe), A. Radu - Novello, Mucuță (50 T. Vișan). Antrenor: Alin Pînzaru.
- au marcat: Pălimaru 27-pen; 66; 68; 76 – Novello 86
- cartonașe galbene: A. Iordache, Marcu, Sîrbu – Ghiocel, Spătaru
- arbitru: Bogdan Dumitrache (București)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU