Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4949 > Sport Nr. 4949 de joi, 7 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Handbal Municipal duce lipsă de adversari în jocuri de verificare pentru pregătirea barajului pentru Liga Națională


Meciuri, extremă urgență!

H.M. Buzău ar avea nevoie de minim 3 amicale pînă la baraj

articol de: Mihai BALTAG
Meciuri, extremă urgență!
 

Fetele de la Handbal Municipal au revenit de ieri la antrenamente după mini-vacanța pe care antrenorul Romeo Ilie le-a oferit-o după meciul de joia trecută, de la Bacău, din ultima etapă a campionatului. Și tot de ieri s-a dat practic startul pregătirilor pentru turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională, programat, în principiu, la începutul lunii viitoare.     

"Le-am chemat de astăzi (n.r. ieri) pentru că există varianta să se desfășoare barajul pe 3 iunie și atunci am zis să le chemăm totuși mai devreme. Normal ar fi trebuit să vină de luni. Dar am zis să le chemăm mai devreme în caz că se desfășoară mai devreme și barajul, să putem să atingem forma necesară", a explicat antrenorul Romeo Ilie.

Potențialii adversari, jocuri oficiale sau deja în vacanță

În intervalul de timp rămas pînă la baraj nimic nu este mai important pentru fete ca disputarea a cît mai multe meciuri amicale, pentru a nu mai repeta experiența de anul trecut.
Însă aici este marea problemă, echipa buzoiană nu prea găsește adversari, formațiile din Liga Națională disputînd în această perioadă meciurile din play-off și play-out, iar cele din Divizia A intrînd deja în vacanță. Romeo Ilie s-ar mulțumi și cu un minim de 3 meciuri dintr-un total ideal de 4-5. "Trebuie să facem neapărat niște jocuri, să nu mai pățim ca anul trecut, cînd n-am avut adversari. Probabil nici acum n-o să găsim. Am contactat cîteva echipe, majoritatea deja au intrat în vacanță, mai fac sporadic cîteva jucătoare dintr-o echipă cîte o mișcare, dar nu e cazul să se poată constitui într-un adversar să jucăm. Așa că tot Știința București rămîne principala noastră colaboratoare în jocurile pentru baraj. Încercăm să mai găsim o echipă. Am încercat să facem un turneu aici, încercăm în continuare, dacă nu la București, am vorbit cu Gîscă (n.r. Nicoleta Gîscă Alexandrescu, antrenoarea Științei București), să încerce să organizeze ea un turneu, să putem să facem niște jocuri mai tari și mai aproape de nivelul la care o să se joace la baraj. Cel puțin 3 jocuri ar trebui să facem, dar ideal ar fi vreo 4 sau 5", a completat Romeo Ilie. Handbal Municipal își cunoaște deja una dintre cele două adversare pe care le va întîlni la barajul pentru Liga Națională. Este vorba despre Măgura Cisnădie, formația care a încheiat pe locul secund în cealaltă serie a Diviziei A. A treia adversară se va alege dintre ocupantele locurilor 11 și 12 la finalul play-out-ului din Liga Națională.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU