Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4937 > Sport Nr. 4937 de luni, 20 aprilie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

3-1, scorurile înregistrate ieri, în Crîng, la republicani


Gloria la "A", Rapidul la "B"

articol de: Mihai BALTAG
Gloria la "A", Rapidul la "B"
 

Victoria a surîs Gloriei în duelurile cu Rapid numai la Juniori A, ieri, pe sintetic, în penultima etapă a sezonului regulat de la republicani.   
În continuare fără foarte mulți jucători de bază, dar și în fața unui Rapid neașteptat de slab, "juniorii mari" au făcut legea, iar destinația celor 3 puncte n-a fost pusă nici un moment la îndoială. Șerbănoiu, un autogol și Mitu, cel mai bun om de pe teren au punctat pentru Gloria, în timp ce reușita Rapidului a venit pe final de meci, final în care Cristi Chirițescu, revenit la forma inițială după o lungă perioadă de inactivitate în urma unei operații de menisc, a securizat victoria prin cîteva intervenții de excepție. Scor final 3-1 (1-0).

La "B", Gloria cu ocaziile, Rapid cu golurile

Ghinionul continuă la Juniorii B, unde nici ieri băieții lui Costică Stan n-au reușit să întrerupă seria neagră care nu le dă pace de mai multe etape. Numai Gribincea a ratat - prima dată chiar în secunda 3 - două ocazii uriașe, dar de picat, golurile au picat în poarta Gloriei, în urma a două erori individuale care l-au scos din sărite pe Costică Stan, cei care au greșit (Dănițoiu și Ciocan - autogol) fiind pedepsiți de antrenor cu înlocuirea imediată. După pauză, Rapidul a fost echipa mai legată, dar cu ocaziile tot Gloria a fost. Giuleștenii au mai profitat de o eroare pe centru, pentru ca lui Vlad Ciurea să-i aparțină golul de onoare. Scor final 1-3. Etapa viitoare, ultima a sezonului regulat, duminică, programează ultimele derby-uri locale, Rm. Sărat - Gloria.

Gloria B: Andrieș - Ciocan (Halîngă, Bărbulescu), Tatu, Dănițoiu (Șileanu), Dragomir - D. Gheorghe, Fl. Radu, Cojanu, Bulete (Grigore) - Gribincea, Vl. Ciurea. Antrenor: Constantin Stan

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU