Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4923 > Sport Nr. 4923 de vineri, 27 martie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Sîmbătă începe o nouă ediție a D.N.S. la rugby,


Restart pentru Stejarul!

articol de: Mihai BALTAG
Restart pentru Stejarul!
 

Un an a stat Stejarul departe de teren, timp în care a acumulat un ocean de frustrări pentru că nu a putut onora promovarea în SuperLigă, dar și un munte de ambiții și dorință de revanșă pentru o revenire en-fanfare în prim-planul rugby-ului românesc.

Cu cel mai tînăr lot din serie, echipa buzoiană pornește la un nou drum sîmbătă, într-un meci în deplasare cu CS Năvodari, în runda inaugurală a noii ediții a Diviziei Naționale de Seniori. Nu a fost chiar cea mai bună programare, echipa buzoiană urmînd să se confrunte cu una dintre pretendentele la promovare, întărită serios în ultima clipă cu jucători de la Farul, formație care s-a retras din SuperLigă. Asta nu-i împiedică pe băieții lui Costică Merșoiu să vizeze prima surpriză a campionatului.

"Vom porni la drum cu un vis îndrăzneț, să producem prima surpriză la revenirea noastră în activitate, în cel mai tare campionat al D.N.S. de pînă acum! Față de ceea ce se știa, un campionat cu 9 echipe, a mai apărut și Steaua 2, deci vom fi 10 formații, meciuri în plus. Dacă autoritățile locale nu ne vor da banii pe care ni i-au promis, sîntem terminați! Și așa toate echipele s-au întărit, noi avem cea mai mică medie de vîrstă din campionat, dar ne-am propus să terminăm între primele 5, adică să participăm în play-off. Suporterii noștri să aibă încredere, să fie alături de noi, ei știu că sîntem serioși și ceea ce promitem, aia și facem!", a declarat președintele Stejarului, Vasile Niță. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU